Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Eiropa

Baltais nams: Ukraiņu karavīri spiesti rūpīgi sadalīt munīciju

Ukraiņu karavīri spiesti rūpīgi sadalīt munīciju, kas iet uz beigām, savukārt krievi izmanto radušos situāciju, lai vairāk uzbruktu ukraiņu pozīcijām un mierīgajām pilsētām, sacīja Baltā nama Nacionālās drošības padomes koordinators Džons Kērbijs.

Carlsberg pērn cietis 5,4 miljardu eiro zaudējumus

Dānijas alus ražošanas koncerns Carlsberg pērn strādājis ar 40,8 miljardu kronu (5,4 miljardi eiro) zaudējumiem, salīdzinot ar 1,06 miljardu kronu zaudējumiem gadu iepriekš, teikts trešdien publiskotajā uzņēmuma paziņojumā.

Pērn sarukuši Spotify zaudējumi

Zviedrijas mūzikas straumēšanas giganta Spotify pmatdarbības zaudējumi pērn samazinājušies līdz 446 miljoniem eiro, salīdzinot ar 659 miljoniem eiro gadu iepriekš, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā.

Asās debatēs EP pauž bažas par vairākiem Krievijas ietekmes aģentiem

Otrdienas vakarā Eiropas Parlamentā (EP), piedaloties Eiropas Komisijas (EK) un Eiropadomes pārstāvjiem, notika debates par tā dēvēto "Rašageitu" un Krievijas iejaukšanos demokrātiskajos procesos Eiropas Savienībā (ES), ko izraisījušas apsūdzības EP deputātei Tatjanai Ždanokai par sadarbību ar Krievijas izlūkdienestiem.

Pēc vēža atklāšanas turpinās pildīt pienākumus © DIENA

Karalis Čārlzs III pēc audzēja atklāšanas sāks ārstēšanās kursu ambulatori, sākotnēji nepiedaloties publiskos pasākumos, taču turpinās pildīt valstiskos pienākumus, iepazīstoties ar viņam apstiprināšanai nosūtītiem dokumentiem un turpinot iknedēļas tikšanās ar Apvienotās Karalistes premjerministru Riši Sunaku, atsaucoties uz Bakingemas pils paziņoto, vēsta BBC.