Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krievija

Krievija piespriež Google naudas sodu

Krievija piemērojusi interneta gigantam Google 15 miljonu rubļu (aptuveni 154 000 eiro) lielu naudas sodu par Krievijas lietotāju datu neuzglabāšanu vietējos serveros, otrdien paziņojusi tiesa.

Krievijas opozīcijas politiķis: Krievija kļūs par normālu valsti

Krievijas nākotnei būtībā ir tikai viens variants - Krievija kļūs par normālu, mūsdienīgu, miermīlīgu un demokrātisku valsti, kas ciena starptautiskos likumus un demokrātisko pasaules uzbūvi, intervijā aģentūrai LETA Rīgas konferences laikā šādu viedokli pauda Krievijas opozīcijas politiķis, Brīvās Krievijas fonda viceprezidents un Krievijā cietumā ieslodzītā Alekseja Navaļnija padomnieks Vladimirs Milovs.

Navaļnijs atsakās atstāt kameru

Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs pirmdien atteicies atstāt savu kameru un nepiedalījās tiesas sēdē, protestējot pret to, ka cietuma amatpersonas atņēmušas viņam visas rakstāmlietas, ziņo Navaļnija līdzgaitnieki.

Lavrovs Kimam sola Krievijas atbalstu Ziemeļkorejai © DIENA

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs Phenjanā ticies ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čen Unu, lai pārrunātu abu valstu sadarbības padziļināšanu, pavēstījusi Krievijas Ārlietu ministrija. Daudzi mediji raksturo šo S. Lavrova vizīti kā Kremļa saimnieka Vladimira Putina viesošanās Ziemeļkorejā sagatavošanu, iezīmējot īpašu Krievijas pievēršanos saišu attīstīšanai ar valsti, kas līdz šim atradusies starptautiskā izolācijā.

Sji ar Putinu nodrošināšot starptautisko godīgumu © DIENA

Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins sarunās Pekinā ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu slavējis "politisko savstarpējo uzticēšanos" starp Krieviju un Ķīnu un teicis, ka attiecības starp abām valstīm "nemitīgi padziļinās", vēsta Ķīnas ziņu aģentūra Siņhua.