Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Krievija

Pervij kanal eksredaktorei piespriež ieslodzījumu © DIENA

Tiesa Maskavā aizmuguriski piespriedusi astoņu gadu un sešu mēnešu ieslodzījumu vispārēja režīma labošanas darbu kolonijā bijušajai Kremļa ruportelevīzijas Pervij kanal redaktorei Marinai Ovsjaņņikovai, kura Krievijā tika apsūdzēta "nepatiesas informācijas izplatīšanā par Krievijas bruņotajiem spēkiem", vēsta Interfax.ru.

Binance pilnībā aiziet no Krievijas tirgus un pārdod biznesu CommEX

Pasaulē lielākā kriptovalūtu birža Binance ir noslēgusi līgumu par visa sava Krievijas biznesa pārdošanu kriptovalūtu biržai CommEX. Līguma ietvaros tiks nodrošināts netraucēts pārejas process esošajiem Krievijas lietotājiem, kas pilnībā varētu noslēgties gada laikā.

SAB: Krievijas reģionālo vēlēšanu iznākums liecina, ka Putina režīms turpina saglabāt kontroli pār iekšpolitiskajiem procesiem

Krievijas reģionālo vēlēšanu norise un iznākums liecina, ka Vladimira Putina režīms turpina saglabāt kontroli pār iekšpolitiskajiem procesiem valstī, un tam ir gan spējas, gan nepieciešamie instrumenti, lai noturētu varu un nodrošinātu Putina uzvaru nākamajās Krievijas prezidenta vēlēšanās, savā jaunākajā informatīvi analītiskajā rakstā atzinis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Krievija ierobežo degvielas eksportu

Lai izvairītos no benzīna un dīzeļdegvielas trūkuma vietējā tirgū, Krievija uz laiku ierobežos degvielas eksportu, ceturtdien paziņojusi valdība.

Kadirovs apgalvo, ka esot sveiks un vesels

Čečenijas prokremliskais līderis Ramzans Kadirovs platformā Telegram paziņojis, ka esot sveiks un vesels, bet slimnīcā Maskavā, kur nesen tika novērots liels Čečenijas vadības automašīnu pieplūdums, ārstējoties viņa tēvocis.