Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Krievija

Putins vizītē Ķīnā ticies ar Orbānu

Krievijas prezidents Vladimirs Putins otrdien Ķīnā ticies ar Ungārijas līderi Viktoru Orbānu un paudis gandarījumu par to, ka viņam joprojām ir saiknes ar dažām Eiropas valstīm.

Putins dodas uz Pekinu

Krievijas diktators Vladimirs Putins trešdien tiksies ar Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu, paziņojis Kremlis.

Lavrovs apmeklēs Ziemeļkoreju

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs trešdien apmeklēs Ziemeļkoreju, pirmdien paziņojusi Krievijas Ārlietu ministrija.

Krievijā aizturēti trīs Navaļnija advokāti

Krievijas varasiestādes piektdien aizturējušas trīs Alekseja Navaļnija advokātus un pārmeklējušas viņu mājokļus, paziņojuši ieslodzījumā esošā opozīcijas līdera līdzgaitnieki.

Pervij kanal eksredaktorei piespriež ieslodzījumu © DIENA

Tiesa Maskavā aizmuguriski piespriedusi astoņu gadu un sešu mēnešu ieslodzījumu vispārēja režīma labošanas darbu kolonijā bijušajai Kremļa ruportelevīzijas Pervij kanal redaktorei Marinai Ovsjaņņikovai, kura Krievijā tika apsūdzēta "nepatiesas informācijas izplatīšanā par Krievijas bruņotajiem spēkiem", vēsta Interfax.ru.

Binance pilnībā aiziet no Krievijas tirgus un pārdod biznesu CommEX

Pasaulē lielākā kriptovalūtu birža Binance ir noslēgusi līgumu par visa sava Krievijas biznesa pārdošanu kriptovalūtu biržai CommEX. Līguma ietvaros tiks nodrošināts netraucēts pārejas process esošajiem Krievijas lietotājiem, kas pilnībā varētu noslēgties gada laikā.