Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

17.martā noskaidros Latvijas Garšas meistaru

17.martā kanālā TV3 tiks noskaidrots, kurš no raidījuma Mūsdienu Latvijas garša otrās sezonas dalībniekiem tiks pie godpilnā Latvijas Garšas meistara titula.

Strauji tuvojoties raidījuma otrās sezonas noslēgumam, kļuvuši zināmi divi finālisti, kuri saņēmuši augstāko žūrijas vērtējumu – 15 karotītes. Mūsdienu Latvijas garšas finālā iekļuvusi Mālpils muižas šefpavāre Aija Gabrāne un Mārcienas muižas šefpavārs Aivis Kauliņš. Abiem pievienosies vēl trešais finālists, kura vārds pagaidām tiek turēts slepenībā.

Visi trīs garšu meistari nokļūs pavisam jaunos apstākļos – viņi satiksies virtuvē, kurā līdz šim nekad nav strādājuši, viņi būs vieni bez savas komandas, un visiem 30 minūšu laikā no iepriekš nezināmiem produktiem būs jāpagatavo mūsdienīgi latvisks ēdiens. Pavāriem būs arī jāpiedalās aklajā degustācijā un jātiek galā ar citiem žūrijas uzliktiem pārbaudījumiem. Uzvarētājs iegūs ne tikai titulu Garšas meistars un iespēju savā restorānā lietot kvalitātes zīmi Mūsdienu Latvijas garša, bet arī iespēju baudīt meistarklasi pie viena no labākajiem Portugāles pavāriem.

„Pirms lielā fināla žūrijas locekļiem priekšā vēl ir ļoti smags uzdevums, jo viņiem ir jāizlemj, kurš no ekspedīcijas pavāriem – Terēze, Reinis vai Sandra, kļūs par trešo finālistu. Žūrija iepriekš viņus visus ir novērtējusi ar 14 karotītēm. Visi trīs pavāri, manuprāt, ir pelnījuši būt finālā, tādēļ būs interesanti pavērot, kā žūrija tiks galā ar atbildīgo uzdevumu,” atzina Mūsdienu Latvijas garšas ekspedīcijas vadītājs Ints Teterovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko