Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ceļojums uz milzu glāzi

Britu gastronomi Sems Bompass un Harijs Pars (Bompas & Parr) Londonas centrā atvēruši bāru Alkohola arhitektūra/Alcoholic Architecture, kurš ir īpašs ar spirtoto dzērienu pasniegšanas veidu – tie it kā ir izlieti gaisā un tos vajag ieelpot, raksta membrana.ru. Bārs izveidots kā milzu glāze, lai tā apmeklētāji justos, it kā viņi būtu iekļuvuši dzērienā.

Tas dekorēts ar milzu salmiņu un laima gabaliņiem. Mūzikas vietā bārā tiek atskaņots līstoša šķidruma un glāzē skanošu ledus gabaliņu troksnis. "Alkohola miglas" radīšanai tiek izmantots visai parasts gaisa mitrināšanas aparāts _Mistifier Plus_, kas stundā spēj iztvaicēt 6,5 litrus šķidruma. Ja līdzīgos iestādījumos parasti tiek izvietots brīdinājums "Dzeriet atbildīgi", tad šī bāra sienas rotā uzraksts "Elpojiet uzmanīgi", informē _travel.ru._

Oriģinālā bāra īpašnieki apgalvo, ka ir piepildījies viņu sapnis – "pārdot gaisa kokteiļus", kurus Arhitektūras glāzē vienlaicīgi var nobaudīt 40 cilvēku. Vienas stundas elpošanas seanss maksā 5 sterliņu mārciņas. Jāpiebilst, ka pagaidām bārs strādā eksperimentālā režīmā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko