Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Sestdiena, 28. decembris
Inga, Irvita, Ivita, Ingeborga

Dabā sācies bērzu sulu laiks

Aprīlī aktuālākās receptes jāmeklē mežā, nevis virtuvē - sācies bērzu sulu laiks. Kad runāju ar cilvēkiem, kuri Latvijā nav dzīvojuši visu mūžu, jūtu, ka viņi īsti nesaprot šo mūsu sulu trakumu un vispārējo aizraušanos ar dzeršanu un raudzēšanu. Neesot nekā īpaša tajā «saldenajā ūdentiņā», un raudzētā jau nu noteikti ne, viņi saka.

Bet mums garšo. Recepti, ko publicējam ēdienu lapā, piedāvā restorāna Provansa šefpavārs Tomass Godiņš. Citu slavenu pavāru receptes un mežkopju padomus, kā saudzīgi urbt un aizdarīt bērzu, atradīsit žurnāla Dienas Ēdieni jaunākajā numurā un noskatoties diena.lv video sižetu Kā pareizi maisā satecināt saldas bērzu sulas.Vēl publicējam Ineses Paklones ātri gatavojamo un gardo uzkodu Velni seglos un šefpavāra Ērika Dreibanta Vīnes šniceles recepti. Īsta šnicele parasti tiek pasniegta kombinācijā ar citronu un pētersīļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko