Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Demija Mūra esot satuvinājusies ar komiķi Raselu Brendu

Aktrise Demija Mūra, kura kopš šķiršanās no Eštona Kačera paspējusi iesaistīties romantiskās attiecībās ar vairākiem gados jauniem puišiem, _metot acis _uz britu komiķi Raselu Brendu, ziņo ārzemju mediji.

To, ka D.Mūru un R.Brendu saistot kas vairāk kā tikai draudzība, pieļauj izdevums The Sun, kurš ziņo, ka abas slavenības satuvinājusi gan mīlestību uz jogu, gan fakts, ka aktrises un komiķa laulības cietušas neveiksmi.

Kā zināms, arī R.Brenda romāns ar dziedātāju Keitiju Periju beidzās ar publisku atsvešināšanās procedūru – komiķis pieprasīja tiesā šķirt 14 mēnešus ilgušo laulību. Savukārt D.Mūra pameta E.Kačeru pēc tam, kad aktieris ticis pieķerts neuzticībā. Gada nogalē E.Kačers pieprasīja oficiāli šķirt viņu laulība.

Kā ziņo izdevums The Star, 50 gadus vecā D.Mūra arvien vairāk pavadot laiku kopā ar R.Brendu, turklāt pāris nesen kopīgi apmeklējis Stenlija Kubrika izstādi Losandželosas grāfistes mākslas muzejā. Tiesa gan, uz šo izstādi ieradies arī D.Mūras jaunākais draugs – 31 gadus vecais restaurators Harijs Mortons, ziņo izdevums The New York Post, uzsverot, ka pagaidām D.Mūras un R.Brenda, kurš gan ir izslavēts brunču mednieks, attiecības vēl nav pārgājušas romantiskā fāzē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko