Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Digitālajās vakariņās - māksla un tehnoloģijas

Sestdien, 8. septembrī, Kronvalda parkā kultūras foruma _Baltā nakts _ietvaros tiks īstenots īpašs Digitālās vakariņas projekts. Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties ne tikai interaktīvās vides aktivitātēs, bet arī iepazīties ar moderajām tehnoloģijām. Ikviens _Baltā nakts _apmeklētājs, ierodoties uz multimediju telpu Digitālās vakariņas, vienuviet varēs iepazīties ar modernajām tehnoloģijām, kas integrētas vairākos izklaides objektos, informēja pasākuma rīkotāji.

Futūristiskā Hexagon teltī būs trīs zonas - _Augmented reality _jeb paplašinātās realitātes zonā varēs nobaudīt gan īstas, gan virtuālas kūkas, _LG Lounge _zonā uz platekrāna varēs piedalīties _Dual Play _spēlēs, bet foto stūrītī varēs pozēt 3D fotokamerai.„Mūsdienu dažādās mākslas izpausmes un modernās tehnoloģijas nojauc robežas starp kultūrām, laikmetiem un telpu, cilvēks var brīvi ceļot un ļauties fantāzijas lidojumam. To visu pasākuma apmeklētāji varēs izbaudīt paši,” pavēstīja viens no projekta īstenotājiem Dmitrijs Ščegoļevs.Pie telts ar īpašu programmu muzicēs DJ Monsta, kā arī darbosies PARUS studio interaktīvā KINEKT video instalācija, piedāvājot iesaitīties spēlē _Glāb Latvijas politiku.Projektu Digitālās vakariņas rīko Vizuālās Kultūras klubs, Parus studio un LG Electronics Latvia. _

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko