Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dziedātāja Keitija Perija izšķīrusies no sava jaunā drauga

Dziedātāja Keitija Perija pēc septiņu mēnešu draudzības izšķīrusies no sava jaunā drauga – mūziķa Džona Meijera. Lai arī pāris vēl tikai gada sākumā apsvēra kopīgas dzīvesvietas iegādi, izdevums People ziņo, ka šiem plāniem piepildīties nebūs lemts.

K.Perija ar Dž.Meijeru sāka attiecības pērn, taču tikai īsi pirms Ziemassvētkiem abi atklāti presei atzina, ka ir pāris. Mūziķi pēc tam kopīgi apmeklēja tādus publiskus pasākumus kā ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremoniju, bet Ziemassvētkus nosvinēja kopā ar Periju ģimeni. Mīlnieki bija arī iecerējuši kopīgu jaunās mājvietas iegādi. K.Perija gada sākumā tika manīta ar gredzenu pirkstā, un presē tika publicētas baumas, ka 35 gadus vecais Dž.Meijers, iespējams, pat viņu bildinājis.

28 gadus vecā K.Perija, mācītāju ģimenes atvase, tikai nesen pārdzīvojusi šķiršanos no sava vīra, komiķa Rasela Brenda, kurš pēc attiecību iziršanas paspējis jau nomainīt vairākas draudzenes. Arī dziedātājas jaunajam draugam – Dž.Meijeram ir brunču mednieka slava. Viņš līdz šim ir saticies ar vairākām slavenībām – aktrisēm Džesiku Simpsoni, Dženiferu Anistoni, Minku Kelliju, Dženiferu Lovu Hjūitu. Tiek mēļots, ka Dž.Meijeram bijis arī romāns ar Teiloru Sviftu.

Šī ir jau otrā reize, kad K.Perija un Dž.Meijers nolemj doties katrs uz savu pusi. Pāris uz īsu brīdi izšķīrās pērnā gada augustā, lai vēlāk atkal salabtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko