Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Dižā Baltijas apceļošana. Latvija

"Dižajā Baltijas apceļošanā" trīs Baltijas valstu žurnālisti iepazinušies ar Latvijas piedāvātajiem apskates objektiem visos četros mūsu valsts novados. Un, lai cik tas neticami arī neizklausītos, pa mazo Latviju trīs dienu laikā nobraukts gandrīz pusotrs tūkstotis kilometru...

Bet tiešām - Latvija ir skaista, un te var atrast ļoti daudz ievērības cienīgu un apmeklēšanas vērtu objektu. Protams, to apskatei var veltīt krietni daudz vairāk laika, nevis tikai stundu vai pusotru. Tiesa, ja Lietuvā jārēķinās ar pareizu maršruta sastādīšanu, tad Latvijā pārvietošanos ievērojami kavē ārkārtīgi sliktie ceļi un dažviet - arī ceļa remonti. Tomēr īstiem ceļotājiem tas netraucē.

Akcija notiek no 15.maija līdz 1.oktobrim, kuru jau trešo gadu pēc kārtas rīko Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar Igaunijas un Lietuvas valsts tūrisma organizācijām.

Latvijā tūristiem tiks piedāvāts apmeklēt apmetni "Godesverdera" Turaidā, Vienkoču parku, nobraukt pa Daugavu ar vikingu laivu "Lāčplēsis", apmeklēt Aviācijas tehnikas muzeju, S.Eizenšteina komunikāciju centru Ķeipenē, Kristus karaļa kalnu Aglonā, pavizināties ar upes kuģīti "New Way", apmeklēt Ventspils starptautisko radioastronomijas centru - Irbenes radiolokatoru, Ventspils ūdens atrakciju parku, kā arī apskatīt savvaļas zirgus Papes dabas parkā.

Vairāk informācijas par kampaņas noteikumiem - www.greatbaltic.eu,  kā arī tūrisma informācijas centros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko