Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ģimeņu dienu pasākumi Rīgas Zoodārzā

Dzīvnieku Ģimeņu diena zoodārzā jau kļuvusi par tradīciju un arī šogad paredzēta virkne ģimenisku pasākumu. 16. maijā apmeklētāji pie kasēm varēs saņemt īpašas ceļa lapas, kuras būs jāapzīmogo pie interesantāko dzīvnieku ģimeņu mītnēm, lai tad pie Lauku sētas saņemtu pārsteiguma balvas no Rīgas Piena kombināta.

16. un 17. maijā  no 12:00 līdz 15:00 apmeklētājus gaidīs "Pūces skola" un "Žirafu skola". "Pūces skola" šogad lielu atsaucību apmeklētāju vidū guva "Putnu dienu" pasākumu ietvaros. Nu tā būs iekārtota pūču ekspozīcijai līdzās esošajā Baložu mājā. Tajā katrs interesents varēs iepazīties ar Latvijā sastopamo pūču atšķirībām, dzīves veidu un paradumiem. Savukārt žirafu mājā pirmo reizi darbosies "Žirafu skola", kur katram būs iespēja uzzināt šo garkaklaino un garkājaino dzīvnieku noslēpumus.

16. un 17. maijā no 10:00 līdz 18:00 Viesģimeņu izstāde. Flamingu mājā Ģimeņu dienas kuplinās dekoratīvo grauzēju izstāde – jūrascūciņas, žurkas, šinšillas, degu, peles un kāmji. Dažs labs trusis ļausies arī apmeklētāju glāstiem.

Zoodārzā vasara ir klāt – nīlzirgi gozējas saulītē āra aplokā, jūraskraukļi satupuši ligzdās un perē olas, arī žirafes graciozi pārvietojas pa lielo aploku un ļaujas siltā laika dvesmai. Ir klāt laiks, kad atsākas apmeklētāju iemīļotie dzīvnieku barošanas priekšnesumi - no 16. maija katru dienu no 11:30 līdz 14:15 apmeklētāji varēs vērot roņa Puikas uzstāšanos, nīlzirgu Gustes un Funtika pusdienošanu, katas lemuru un vēl virknes citu dzīvnieku barošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 3.10.2024.

Iztikas minimums – aprēķins, cik slikti jādzīvo tautai, lai varas elite dzīvotu labi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko