Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Izskanēs Neredzīgo bibliotēkas 50 gadu jubilejas koncerts 50 Ziemassvētku mirkļi

Piektdienas vakarā plkst.18.00 Strazdumuižas klubā notiks Latvijas Neredzīgo bibliotēkas 50.gadadienas izskaņas koncerts 50 Ziemassvētku mirkļi, informēja koncerta režisore Gunta Bite.

Koncerta ieskaņā jaunieši no VSIA Rīgas Pārtikas ražotāju vidusskola, kuri bija pieteikti Latvijas lepnumam par gada sākumā sniegto atbalstu redzes invalīdiem, zālē ienesīs laternas, bet svētku apsveikuma runu aicināta teikt kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende.

Koncertā uzstāsies Swedbank koris kopā ar festivālā Nāc līdzās! jau iepazīto neredzīgo solistu Ediju Fuksi un Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolas absolventi Annu Duboviku. Abi neredzīgie jaunieši savu dzīvi ir nolēmuši saistīt ar mūziku un patlaban aktīvi tajā darbojas.

Koncerta laikā brīvprātīgajiem jauniešiem, kuri palīdzēja izveidot izstādes 50 Ziemassvētku zvaigznes eksponātus, Latvijas Neredzīgo bibliotēka pasniegs Pateicības rakstus, bet pasākuma apsveikuma daļa noslēgsies ar Latvijas radošo bērnu un jauniešu studijas Zvaigžņu sala uzstāšanos.

Tāpat koncerta laikā vēl pēdējo reizi varēs apskatīt izstādi 50 Ziemassvētku zvaigznes ar sabiedrībā pazīstamu cilvēku izteikumiem, turklāt, kā norāda Bite, ikvienam koncerta apmeklētājam ir sarūpēta dāvana.

"Mēs visi esam vienotas sabiedrības locekļi, tikai dažiem no mums ir vajadzīgs lielāks atbalsts, drošāks plecs un stingrāka roka dzīves ceļa gaitās," bilst koncerta režisore.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 03.07.2024.

Daža laba princese ir tāda, ka trešais tēvadēls sāk nožēlot, kāpēc nokāvis pūķi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko