Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jūrmalā atklāj vasaras sezonu

No 1. līdz 4.maijam Jūrmalas kūrortpilsētā, atklājot jauno tūrisma sezonu, tiek piedāvāti vairāki pasākumi – pilsētas tūrisma objektu apskatīšana bez maksas, vizināšanās ar upes kuģīti ar 50 procentu atlaidi un Putnu dienas ar atrakcijām Ķemeru nacionālajā parkā, informē Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Maija garajās brīvdienās bez maksas savas ekspozīcijas piedāvā apskatīt vairāki Jūrmalas pilsētas muzeji – Aspazijas māja, Jūrmalas brīvdabas muzejs, Raiņa un Aspazijas memoriālā vasarnīca, bet 4.maijā no plkst.14 līdz 17 par brīvu var apmeklēt Kristapa un Augustes Morbergu vasarnīcas ēku un botāniskā dārza ansambli.

Atgādinām, ka no 1.maija sāk kursēt upes kuģītis no Rīgas uz Jūrmalu un atpakaļ – līdz 4.maijam brauciens ar to tiek piedāvāts ar 50 procentu atlaidi. Iespējams izvēlēties arī stundu ilgu braucienu pa Lielupes upi. Informāciju par kuģīšu kursēšanas grafiku vai iespējamām izmaiņām grafikā un cenām skatīt mājas lapā www.jurmala.lv.

Pirmajā maijā visi interesenti tiek aicināti uz Putnu dienām Jūrmalā, kas norisināsies Ķemeru nacionālajā parkā. Šajā dienā varēs papildināt savas zināšanas par putniem, klausoties pieredzējušu ornitologu lekcijas, putnu būrīšu darbnīcā izgatavot būrīšus melnajiem mušķērājiem un zīlītēm un piedalīties citās aktivitātēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko