Kā izrauties no loka — pelmeņi, kartupeļi, pankūkas?
Iepiliniet pannā pāris pilienu eļļas un kārtīgi uzkarsējiet. Ielieciet gaļu un, trīs minūtes maisot, karsējiet. Jāmaisa kārtīgi — angļu pavārgrāmatās to sauc stir fry — cept kustinot. Tad pieberiet dārzeņus — kādi nu jums mājās ir un garšo — un kustinot cepiet vēl divas minūtes. Beigās piešaujiet tējkaroti sojas mērces un tējkaroti sarkanvīna vai baltvīna etiķa.
***
1. Gaļa vai dārzeņi jāgriež plānās, gandrīz caurspīdīgās šķēlītēs.
2. Cep vokpannā vai citā pannā ar augstākām malām un apaļāku dibenu.
3. Kārtīgi maisot, 3 min. karsē gaļu, tad pieber dārzeņus un karsē vēl 2 min.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.