Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Keitija Perija plāno kopdzīvi ar jauno draugu

Dziedātājas Keitijas Perijas un viņas jaunā drauga, mūziķa Džona Meijera attiecības, šķiet, iegājušas nopietnā gultnē, jo pāris ķēries pie kopīgas mītnes vietas meklējumiem Losandželosā, vēsta ārzemju mediji.

K.Perija ar Dž.Meijeru sāka attiecības pērn, taču tikai īsi pirms Ziemassvētkiem abi atklāti presei atzina, ka ir pāris. 28 gadus vecā K.Perija, kura nesen pārdzīvoja šķiršanos no sava vīra, komiķa Rasela Brenda, un 35 gadus vecais Dž.Meijers pavadīja Ziemassvētkus ar Perijas ģimeni Kalifornijā. Abi arī apmeklēja ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurāciju.

Lai arī Dž.Meijeram pieder īpašumi Montanas štatā un Sanfernando ielejā, mīlnieki nolēmuši kopīgi iegādāties jaunu mājvietu, ziņo izdevums Ok!.

Dž.Meijers līdz šim ir saticies ar vairākām slavenībām – aktrisēm Džesiku Simpsoni, Dženiferu Anistoni, Minku Kelliju, Dženiferu Lovu Hjūitu. Tiek mēļots, ka Dž.Meijeram bijis arī romāns ar Teiloru Sviftu.

2010.gada intervijā žurnālam Playboy dziedātājs atzinies, ka viņa attiecības ar Dž.Simpsoni līdzinājušās seksuālam sprādzienam. Intervijas laikā Dž.Meijers nesmalkjūtīgi atklājis arī citas savas seksuālās dzīves aizkulises un attiecības ar bijušajām draudzenēm, par to izpelnoties sīvu kritiku no mediju un fanu puses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko