Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Konkursam "Atklāj citu Latviju!" iesūtītas jau vairāk nekā 300 fotogrāfiju

Vēloties apzināt unikālus un neierastus dabas un cilvēku radītus tūrisma objektus Latvijā, DnB NORD Banka kopā ar portālu www.diena.lv šī gada 18.augustā uzsāka fotokonkursu Atklāj citu Latviju!. Pašlaik konkursam savus darbus ir iesūtījuši jau aptuveni 80 dalībnieku, kas kopumā konkursam pieteikuši vairāk nekā 300 fotogrāfiju, kurās ir iemūžināti unikāli dabas un cilvēka radīti objekti. Kopumā ir apzināti vairāki desmiti skaistu, īpatnēju un tūristu ievērības cienīgu vietu.

Konkurss noslēgsies šī gada 18. septembrī, tādēļ interesenti vēl var paspēt pieteikties dalībai konkursa pēdējā kārtā. Lai piedalītos, savas fotogrāfijas jāsūta uz e-pasta adresi [email protected], pievienojot īsu aprakstu par objektu un tā atrašanās vietu.

Konkursa noslēgumā īpaši izraudzīta žūrija, kuras sastāvā ir dabas pētnieks Māris Olte, fotogrāfs Raimo Lielbriedis un DnB NORD Bankas pārstāve Inga Grabinska, noteiks labāko konkursam pieteikto fotogrāfiju.

Konkursa pēdējās kārtas uzvarētāji tiks paziņoti portālā diena.lv šī gada 20.septembrī, bet konkursa galvenais laureāts tiks nosaukts 22.septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko