Labākā pavāra goda titulu izcīnīja Vasilijs Strelkovs (Nordic Hotel Bellevue, restorāns Bel Ami, Rīga). Otrā vieta pēc žūrijas lēmuma tika piešķirta Artūram Taškānam (restorāns La Boheme, Rīga). Trešajā vietā ierindojās Māris Astičs (restorāns Aquarius, Jūrmala). Sīkaku informāciju par konkursu var lasīt mājaslapās www.chef.lv un www.bartending.lv.
Labākie pavāri
Noslēgusies izstāde Riga Food 2008, kuras laikā meistarībā spēkiem mērojās konditori un pavāri. Pavāru klubs sacensību arēnā spēja vienot ne vien pašmāju drosmīgākos un spējīgākos kulinārās mākslas lietpratējus, bet ieinteresēja arī citvalstu nozares profesionāļus, kas amata meistarībā gan mērojās spēkiem, gan izteica savu eksperta vērtējumu.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.