Lai grauzdiņi būtu kraukšķīgi
Zupām lieliska piedeva ir grauzdiņi. Taču, lai tie būtu garšīgi un kraukšķīgi, nevajag žēlot sviestu. Maizes gabaliņiem, gatavojot grauzdiņus, jāpeld sviestā. Ja taukvielu būs mazāk, tad grauzdiņi apdegs un būs rūgti. Ja temperatūra uz pannas nebūs augsta, tad tie apcepsies nevienmērīgi. Tātad pietiekamā sviesta daudzumā grauzdiņi, nepārtraukti maisot, tiek apcepti, līdz kļūst viegli zeltaini, un tad tos liek uz papīra salvetes, lai notecētu liekie tauki. Šādi pagatavotus grauzdiņus var arī kādu laiku uzglabāt.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.