Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. novembris
Liza, Līze, Elizabete, Betija

Lai grauzdiņi būtu kraukšķīgi

Zupām lieliska piedeva ir grauzdiņi. Taču, lai tie būtu garšīgi un kraukšķīgi, nevajag žēlot sviestu. Maizes gabaliņiem, gatavojot grauzdiņus, jāpeld sviestā. Ja taukvielu būs mazāk, tad grauzdiņi apdegs un būs rūgti. Ja temperatūra uz pannas nebūs augsta, tad tie apcepsies nevienmērīgi. Tātad pietiekamā sviesta daudzumā grauzdiņi, nepārtraukti maisot, tiek apcepti, līdz kļūst viegli zeltaini, un tad tos liek uz papīra salvetes, lai notecētu liekie tauki. Šādi pagatavotus grauzdiņus var arī kādu laiku uzglabāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko