Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Madonna smēķējošu fanu dēļ draud atcelt koncertu

Popdīva Madonna trešdien draudējusi atcelt savu koncertu Čīles pilsētā Santjago, kad, uznākot uz skatuves, ieraudzījusi, ka vairāki viņas fani smēķē. Neraugoties uz dziedātājas kareivīgo noskaņojumu, viņas koncerts šajā pilsētā faniem sagādājis milzīgu vilšanos.

„Ja jūs smēķēsiet, es neuzstāšos! Ja jūs nerūpējaties par sevi, es nerūpēšos arī par jums. Labi, mēs spēlēsim spēlīti? Es nejokoju. Es nevaru dziedāt, ja jūs smēķējat. Entiende (sapratāt)? Ja jūs mani mīlat, nesmēķējiet,“ dziedātāja sašutusi paziņojusi mikrofonā koncerta sākumā.

Neraugoties uz sākotnējo paziņojumu, Madonna tomēr turpinājusi koncertu.

Santjago uzstāšanās notika Madonnas koncerttūres MDNA ietvaros, un sākās ar milzīgu aizķeršanos. Proti, mūziķus un Madonnas fanus arēnā pirms koncerta pārsteidzis spēcīgs negaiss. Madonna šī iemesla dēļ uz skatuves kāpusi ar vairāku stundu novēlošanos, raisot sašutumu 36 000 fanos, kas dziedātājas koncerta sākumu gaidīja lietū.

Madonna tomēr nav attaisnojusi viņu cerības – dziedātāja krietni saīsināja savu uzstāšanos, uz skatuves pavadot par 40 minūtēm mazāk, nekā citos tūres koncertos.

Lai arī dziedātājas menedžeri vēlāk taisnojās, ka Madonna bija pārgurusi un ķibeles mūziķiem sagādājis lietus, daudzi fani pēc koncerta izgāzuši savas dusmas sociālajos tīklos. Daži no viņiem paziņoja, ka turpmāk Lady Gagai pienākoties popdīvas tituls, nevis Madonnai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko