Testēsim un ieteiksim piederumus, kas atvieglo gatavošanas procesu un uzlabo ēdiena garšu. Kopā mācīsimies izvēlēties, pazīt un baudīt vīnu un citus dzērienus. Uzklausīsim speciālistu padomus, kā klāt galdu mājās un kā uzvesties restorānā," stāsta žurnāla galvenā redaktore Solvita Smiļģe.Pirmajā numurā lasiet, kā pagatavot pastu, izcept ābolkūku, uztaisīt ēdienus no ķirbjiem un citām rudens veltēm. Tiek piedāvāta īpaša kartupeļu ruletes recepte veģetāriešiem, ieskats Libāniešu virtuvē, stāstīts par pasaulē slavenāko ābolu brendiju – kalvadosu, skaidrots, kādas glāzes izmantot, degustēts cukurs un testētas pannas. Uzzināsiet, ko ēd balerīnas, kā top Rīgas Melnais balzams un ko par gatavošanu saka šefpavārs Mārtiņš Rītiņš.Žurnāls "Dienas Ēdieni" kopā ar laikrakstu Diena trešdienās mazumtirdzniecībā maksās Ls 0,79 (Diena Ls 0,45, žurnāls 0,34), sākot ar ceturtdienu mazumtirdzniecībā atsevišķi - Ls 0,55. Žurnāls iznāks katru otro nedēļu. "Dienas Ēdienus" var abonēt Latvijas Pastā un www.ekiosks.lv.Žurnālu "Dienas Ēdieni" izdod SIA "Izdevniecība Dienas Žurnāli".
Nāk klajā jauns žurnāls "Dienas Ēdieni"
Trešdien nāk klajā jauns žurnāls "Dienas Ēdieni", kas paredzēts plašam lasītāju lokam – visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana."Šis nebūs kārtējais recepšu žurnāls. Tajā ikviens varēs atrast sev ko piemērotu, jo līdzās vienkāršām receptēm no piemājas veikala produktiem publicēsim arī receptes, kas derēs veģetāriešiem un tiem, kuri skaita kalorijas, ielūkosimies citu tautu virtuves noslēpumos, kā arī runāsim ar populāriem pavāriem un gardēžiem.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.