Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Sestdiena, 28. decembris
Inga, Irvita, Ivita, Ingeborga

Nāk klajā jauns žurnāls "Dienas Ēdieni"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vērotājs
v
domāju jauns žurnāls - jāpasūta, saņēmu pirmo numuru, ak vai, uz vāka kultūres ministre, cerēju, ka no dienas pazudusi, izrādās ---- nē, paldies -- pirmo un pēdējo gadu.
Ircic
I
Es negānos, bet izsaku savu viedokli. Ja es žurcītī atrodu, ka puse no konkrētā numura receptēm 1 pret vienu tika publicētas "Ievā", tad, atvainojiet, man tāds Copy+paste nav vajadzīgs. Ir tāda lieta kā zurnāla formāts. Un gardēdības žurnālam, patīk kādam vai nepatīk, "Garšīgais" atbilda vienīgais. Recepšu krājumus, pavāru demonstrācijas un aktrišu zupiņas - ar to nepietiek. Nenoliedzot šo sadaļu būtiskumu, man ir svarīgi, kas notiek pavārmākslā pasaulē, kādas ir jaunākās tendences, mani interesē dažādas gardēžu tūres, apmācību iespējas, ne tikai "paņemiet trīs kartupeļus un 7 bietes". Bez tam man ļoti būtisks faktors ir arī žurnāla vizuālais tēls, papīra kvalitāte, biezums, fotogrāfiju kvalitāte, žurnāla vāks. Diemžēl neko cildinošu par šo jaunā žurnāla vāku nevar teikt: līdz gardēdībai te soļot un soļot. Bet es saprotu, ka konkurenti no nišas ir jāmēģina izspiest ārā un tieši krīzes laikā ir jācīnās par palikšanu par nišas pamatizdevumu, tādēļ arī visas izdevniecības mauj kā māk. Tikai kāds sakars te ar gardēdību un stilu?
i
i
Man patīk!
via
v
man patika. Vismaz pirmais numurs izskatās interesantāks kā Ievas Virtuve. Kaut arī Ievas Virtuve pirmais numurs arī bija lielisks (vislabākais no visām Ievas Virtuvēm). Cerams, ka te latiņa uz leju neslīdēs. Un īpašs paldies par ajūrvēdas recepšu lapu!
Garšīgi
G
Izšķirstīju, tiešām garšīgs žurnāls!!! Ļoti apetelīgas bildes! Noteikti pagatavošu kartupeļu ruleti jau rīt!
who cares
w
Nav jau arī tik milzu problēma - vīns, brendijs... Brendijs - vīna destilācijas produkts, arī vārds nāk no flāmu "brandewijn" -> brandvīns / degvīns. Bet kalvadosu iegūst kopš 1554.g. tieši sidra destilācijas ceļā, kaut pēdas stipram ābolu dzērienam ved līdz pat 8.gs.
Panna
P
Izšķirstīju! LIELISKS žurnāls!!!
gardēde
g
Lūdzu nelamājies,bet vispirms izlasi visus komentāru, ja reiz reaģē uz kādu no tiem.
x factor
x
tu vispirms izlasi rakstu-tur ari teikts kalvadoss- abolu brendijs nevis vins,
Juhans
J
Fantastiski! Pavāŗu gŗāmatas dod miljonus izdevējiem.
sise
s
Tā pasta uz vāka riktīgi garšīga izskatās. Rīt pat vajadzēs pameģināt uzmeistarot. O, un sidra vecākais brālis kalvadoss arī uz vāka - nesen vienā krogā pagaršoju. Maktens labs! Nu tad, lai rullē tie Dienas ēdieni!
kolegas
k
kas nokopēja, tas zina - ko un no kurienes
kukū
k
Par ko tu runā? Interesanti gan, no kā gan Diena un Dienas Žurnāli varētu nokopēt nosaukumu Dienas Ēdieni? Ja nu vienīgi nosauca savu žurnālu savas pastāvīgās rubrikas vārdā. Un, kā gan nosaukumus var nokopēt? Ir taču tāds Uz'nēmumu reģistrs, ja varbūt nezināji, kur neko nokopēt neļauj.
Grieta
G
Man ir sakrātas milzu mapes ar tieši no Dienas izplēstām ēdienu lapām un receptēm, jo, cik vismaz esmu manījusi, te vienmēr ir oriģinālie ēdieni, ko patiešām var pagatavot arī latviešu cilvēks, citādi tie smalkie, no citzemju recepšu žurnāliem tulkotie ne vienmēr izdodas un tad ir baigā škrobe. Prieks, ka Dienas kvalitāte būs arī žurnāla formā, nebūs vairs tās avīzes jāpērk :)!
Anna
A
Smuks žurnāls! Lai veicas un, cerams, receptes nebūs pārmēru sarežģītas :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko