Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Nosauc Supernova 2018 žūrijas locekļus

Sestdien, 3. februārī, notiks Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2018 pirmā tiešraide, un nu ir tapis zināms pastāvīgās žūrijas sastāvs, kurai katrā no pusfināliem pievienosies kāds mainīgais žūrijas loceklis, portālu Diena.lv informēja LTV.

Pastāvīgajā žūrijā būs Latvijas Radio 5 Pieci.lv mūzikas redaktoru un šī gada konkursa žūrijas vadītāju Rūdolfu Budzi jeb DJ Rudd, mūziķi un vokālo pedagoģi Jolanu Gulbi-Paškeviču un komponistu Jāni Lūsēnu. Pirmajā pārraidē kā ceturtais žūrijas loceklis piedalīsies Supernova 2017 uzvarētāja - Triana Park soliste Agnese Rakovska. 

Katrā konkursa pusfinālā startēs septiņi dalībnieki, bet iespēju sacensties finālā iegūs tikai divi. Pirmajā pusfinālā 3. februārī startēs šova akadēmiski izglītotākā dalībniece Katrīna Gupalo and The Black Birds, oriģinālie nabagu mūzikas pārstāvji Rahu the Fool, duets DVINES, Agnesse jeb Agnese Stengrevics, kuras muzikālā darbība pamudinājusi uz skatuves atgriezties arī tēvu Helviju Stengrevicu.

Pirmo reizi konkursā startēs arī  ar dziesmu bez piedziedājuma – to izpildīs vieni no spēcīgākajiem pagājušā gada debitantiem Latvijas mūzikā – grupa Sudden Lights. Otro gadu pēc kārtas konkursā piedalās Edgars Kreilis, kurš visu aizvadīto gadu aktīvi strādājis un laidis klājā vairākus veiksmīgus singlus, savukārt kā pēdējā uz skatuves pirmajā pusfinālā kāps pieredzes bagātākā konkursa dalībniece Liene Greifāne. Viņa piedalījusies teju visos TV šovos Latvijā un reiz jau pārstāvējusi Latviju starptautiskajā Eirovīzijā grupas Pirates of the Sea sastāvā.

Otrajā pusfinālā 10. februārī startēs grupa Hupnotic, MADARA, Markus Riva, In My Head, RITVARS, Monta, RIGA Reggae, savukārt trešajā pusfinālā 17. februarī piedalīsies Jenny May, Ed Rallidae, Katrīne Lukins, Lauris Valters, MIONIA, Kris & Oz, kā arī Laura Rizzotto.

Supernova 2018 raidījumi, ko LTV 1 tiešraidē no Rīgas Kinostudijas varēs vērot katru februāra sestdienas vakaru, vadīs šarmantā TV dīva Dagmāra Legante un otrās Supernova sezonas uzvarētājs Justs Sirmais.

Supernova 2018 fināla šovs notiks 24. februārī, un uzvarētājs balvā saņems ne tikai iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Portugālē, bet arī iegūs iespēju noslēgt līgumu ar vienu no reģiona vadošajām mūzikas izdevniecībām Universal Music Group, kas palīdzēs popularizēt konkursā uzvarējušo dziesmu ārpus Latvijas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko