Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (16:43) - Grupa Astro’n’out izdod albumu Lauvas

Piektdien, 9. novembrī grupa Astro’n’out laiž klajā savu ceturto studijas albumu ar nosaukumu Lauvas.__

Lauvas ir līdz šim jutīgākais un eksperimentālākais Astro’n’out albums, kurā pierastajam stilam pievienojas elektroniskas noskaņas.

Albuma iekļautas 11 kompozīcijas, no kurām jau trīs - Tik viegli būt, Tulīt un Esi man klāt veiksmīgi iekarojušas vietas Latvijas radio topos, un tām pievienojas jaunums - patreiz aktuālais radio singls Tuvāk.

Pie albuma grupa aktīvi strādājusi divus gadus. Jauno skanējumu producējis DJ Rudd. "Es jūtos ļoti pagodināts un arī pateicīgs grupai Astro’n’out par iespēju strādāt pie šī ieraksta un prieks, ka grupa paļāvās dažādām eksperimentāla rakstura idejām ieraksta procesā," atzina DJ Rudd. "Manuprāt mums kopā ir izdevies ierakstīt labāko albumu Astro’n’out pastavēšanas vēsturē."

Albumā muzikāli piedalījušies arī stīgu aranžētājs Emīls Zilberts, stīgu kvartets, trompetists Normunds Piesis, saksofonists Dāvis Jurka, Kaspars Ansons un Goran Gora. Īpašo skanējumu tehniski palīdzējuši atrisināt:  Armands Treilihs, Jānis Zaneribs, Gatis Zaķis, Sergejs Lalentijs.

Albumu izdod Avantis Promo. Vizuālo konceptu atrisinājusi reklāmas aģentūra Not Perfect.

Svinot albuma iznākšanu, Astro’n’out sadarbībā ar žurnālu Sestdiena un veikalu tīklu Narvesen sarūpējusi klausītājiem īpašu dāvanu. Pērkot žurnālu Sestdiena laika posmā no 9.-22. novembrim  un izgriežot albuma Lauvas flajeri, jauno disku Narvesen veikalos visā Latvijā būs iespējams iegādāties tikai par 2.90 latiem (akcija spēkā, kamēr diski būs pieejami veikalos).

Atgādinam, ka koncerta formā grupa plašākai publikai atrādīs savu albumu 22.novembrī koncertzālē Palladium.

Savukārt no pirmdienas, 12. novembra, Astro’n’out iesaka rūpīgi sekot jaunumiem www.diena.lv mājas lapā, kur aicinās visus piedalīties QR spēlē, kas norisināsies Rīgas ielās. Spēlē būs iespējams piedalīties visiem- noskanējot QR kodu, saliekot iegūtās paroles vienā teikumā un iesūtot tās uz epastu [email protected]. Trīs Spēles uzvarētāji laimēs ielūgumus uz albuma prezentācijas koncertu, 22. novembrī koncertzālē Palladium, jauno CD un kādu īpašu pārsteiguma balvu no Astro’n’out.

(ziņa papildināta ar foto)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko