Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sākas pieteikšanās breika deju sacensībām Reebok Summer Battles ‘09

18. jūlijā  Dzintaru pludmalē norisināsies breika deju sacensības Reebok Summer Battles '09. Dalību sacensību žūrijā apstiprinājis arī Spānijas breika dejotājs Xak no pasaulē atpazīstamākās breika deju grupas Arcopom.

Reebok Summer Battles norisināsies jau otro gadu pēc kārtas, taču šogad pirmo reizi šāda mēroga sacensības norisināsies ārpus telpām – uz speciāli būvētas skatuves, pašā jūras krastā. Sacensībās plāno piedalīties vairāk kā 60 dejotāju, kas trīs stundu garumā mērosies spēkiem un pārsteigs ar neredzētiem breika trikiem.

"Šī ir lieliska iespēja Latvijas breika dejotājiem iesildīties rudenī gaidāmajām Reebok Concrete Battles '09 sacensībām Rīgā, kurās dejotāji uz ielas asfalta rādīs trikus no Ņujorkas breika deju kultūras pirmssākumiem astoņdesmitajos gados. Nākamajā pavasarī paredzētas arī Challenge 2010 sacensības, kurās piedalīsies dejotāji no vairāk kā 15 pasaules valstīm," stāsta Dance and Entertainment Agency PMP valdes priekšsēdētājs un Reebok Summer Battles organizators Deniss Tumakovs.

Reģistrēties dalībai Reebok Summer Battles var līdz 18. jūlijam, piesakoties pa e-pastu [email protected] vai tālruni 29626293. Papildu informācija atrodama mājas lapās www.dejas.lv vai www.jamstyle.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko