Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tiešraide noslēgusies: Ģirts Rungainis par uzņēmējdarbības attīstību reģionos un influenceru mārketinga ietekmi

Prudentia investīciju baņķieris Ģirts Rungainis piedalās līderības un uzņēmējdarbības nometnē jauniešiem Junior Achievement Unlocked 2018, lai diskutētu par uzņēmējdarbības attīstību reģionos un influenceru mārketinga ietekmi. Tiešraide portālā Diena.lv - 8. augustā plkst.19.

Nometne Junior Achievement Unlocked 2018 norisinās no 6. līdz 10. augustam un tās laikā izaugsmes treniņos, praktiskās biznesa darbnīcās jaunieši trenē tādas būtiskas kompetences kā emocionālo inteliģenci, spēju inovēt, kā arī apgūst prototipēšanu u.c. Ar viņiem strādā mentori -  Latvijā atpazīstami un veiksmīgi uzņēmēji un augstākā līmeņa vadītāji.

Nometnes laikā jaunieši, strādājot komandās, mentoru vadībā attīstīs savas biznesa idejas un noslēgumā aizstāvēs savus projektus žūrijai. Nometnes saturiskais vadītājs būs millennial uzņēmējs Dāvis Suneps (iepriekš TechHub Riga vadītājs).

Katras nometnes dienas noslēgumā norisināsies diskusijas ar Latvijā zināmām personībām. Pie jauniešiem viesosies Ģirts Rungainis (Prudentia), Guntars Kokorevičs (CleanR), Alise Dīrika (InfoGram), Kristaps Skutelis (TestDevLab), Edgars Kots (Izdevniecība Dienas mediji), Artis Daugins (Blue Shock Race), Liega Zelgalve (Lickstarter) u.c.

Sarunas tiešraidē portālā Diena.lv katru dienu no 6. līdz 11. augustam plkst.19!


PROGRAMMA

Pirmdien, 6. augustā plkst.19 (tiešraide noslēgusies)

Diskusija Vai viss, kas sākumā liekas neiespējams, ir iespējams?

Artis Daugins, mākslinieks-uzņēmējs, Blue Shock Race, Blue Shock Bike un elektro kartingu halles BSR Riga, BSR Liepāja izveidotājs un īpašnieks


Otrdien, 7.augustā plkst.19 (tiešraide noslēgusies)

Diskusija Tehnoloģiju klātesamība un nozīme mūsdienu procesos

Alise Dīrika (ex.Semjonova), Infogram līdzdibinātāja un grafiskā dizainere un Kristaps Skutelis, IT eksperts un tehnoloģiju bloga kursors.lv redaktors, TestDevLab PR vadītājs


Trešdien, 8. augustā plkst.19

Diskusija par tēmām Uzņēmējdarbības attīstība reģionos un Influenceru mārketinga ietekme uzņēmējdarbībā

Ģirts Rungainis, Prudentia investīciju baņķieris


Ceturtdien, 9. augustā plkst.18:30

Diskusija Ar ko jārēķinās, ja produkts uzreiz aiziet uz urrā?

Liega Zelgalve, zīmola Lickstarter radītāja, Happy Design dibinātāja


Piektdien, 10. augustā plkst.17

Nometnē radīto biznesa ideju aizstāvēšanas prezentācijas

Vidusskolēni, nometnes dalībnieki

 

Junior Achievement Unlocked 2018 norisi atbalsta Ventspils pilsētas dome un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra projekta Inovāciju motivācijas programma ietvaros, kā arī Clean R, banka Luminor.

Skolēnu mācību uzņēmumu programma (SMU) ir īpaši 4.–12. klašu skolēniem veidota mācību metode. Skolēniem tā ir iespēja, praktiski darbojoties, apgūt sava uzņēmuma izveides un vadīšanas prasmes, radīt produktus un piedāvāt tos saviem potenciālajiem klientiem. Vidēji 22 % programmas absolventu ir jau iesaistījušies uzņēmējdarbībā.

Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija ir atzinusi šo mācību metodi un rekomendē to izglītības iestādēm kā uzņēmējspēju attīstošu un pilnveidojošu mācību metodi. SMU nav juridiska statusa — tos Latvijā pārstāv tikai JA Latvija, kas ir Junior Achievement Worldwide programmu licences īpašniece. Šī licence ietver arī Skolēnu mācību uzņēmumu programmu.

2017./2018. mācību gadā JA Latvija ir reģistrējusi gandrīz 1200 SMU, kas ir labākais rādītājs JA Latvija pastāvēšanas laikā.

JA Latvija ir Latvijas lielākā izglītības organizācija ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu un praktiskās biznesa izglītības eksperts Latvijas skolās. JA Latvija ir viens no 37 Junior Achievement Europe un viens no 123 Junior Achievement Worldwide® tīkla biedriem kopš 1991. gada.

Eiropas Komisija atzinusi JA Latvija par vienīgo pozitīvo iniciatīvu Latvijā, kas ilgtermiņā un metodiski nodrošina jauniešiem uzņēmējdarbības izglītību.

JA Latvija katru gadu nodrošina Eiropā aprobētu un Latvijas vajadzībām pielāgotu praktiskās biznesa izglītības programmu pieejamību aptuveni 100 000 skolēniem visā Latvijā, visos izglītības līmeņos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko