Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Valda Škutāna ģimenes dzīvoklis Salaspilī

Kur Lauras matu suka un lūpukrāsa? - gribas iesaukties, ienākot saulainajā, mājīgajā Valda Škutāna ģimenes dzīvoklī Salaspilī. Izrādās, nav! Laura pie Valda ciemojas. Un Valdis - pie Lauras. Piemīlīgais pāris, ko skatītāji iepazina šovā Dejo ar zvaigzni - Valdis Škutāns un Laura Kosīte - kopdzīvi nolēmuši pietaupīt vēlākam laikam. Lielāko daļu diennakts viņi pavada kopā sarīkojumu deju mēģinājumos un konkursos dažādās pasaules valstīs. Tāpēc pagaidām abiem tīk ceļasomas kārtot katram savās mājās.

Tikko Valdis un Laura atgriezušies no Rumānijas, kur konkursā ieguva 3.vietu. Taču darba grafiks negaida, abu mājaslapā www.valdislaura.com ziņots, ka vēl šogad viņus gaida 10 konkursi Eiropas valstīs. Vai tas nozīmē, ka māju sajūta ir vairāk "uz koferiem"? Valdis apgalvo, ka ne. Mājas Salaspilī, kur viņš dzīvo kopā ar mammu un vecāko brāli, dejotājam ir mierpilna ligzdiņa, kur atslābt pēc stresa un pārslodzes.

Ideja par remontu

Trīsistabu dzīvoklis Salaspils centrā nedaudz atgādina relaksācijas centru: maigi persiku toņi, gaišas mēbeles un vēl Valda mammas Dainas pagatavota svaigi spiesta dārzeņu sula ar mazu eļļas pilienu - vitamīnu. Šādu dzērienu Daina rītos gatavo saviem dēliem, Valdim un viņa vecākajam brālim, kurš Kembridžas Universitātē ieguvis izglītību juridiskajās zinātnēs. Gar kājām graciozi trinas ģimenes kaķenīte Princese. Mīļa jau gan, tomēr ādas mēbelēs Princeses nadziņi ieviesuši savdabīgas "faktūras". Tā nu ģimenei tagad ir plāniņš tikt pie jaunām. Tās jau pasūtītas, un Valdis ar mammu lauza galvu, kas notiks ar jaunajām mēbelēm - vai Princese arī tajās gribēs ielaist savus nadziņus?

Šovasar, īsi pēc šova Dejo ar zvaigzni, Škutāni dzīvoklī sāka remontu. Idejas autors un iniciators bija Valdis. Gribējies gaišas, saulainas krāsas, ko Valda mamma jauki papildinājusi ar ziedu kompozīcijām. Valdis drīz devies uz kārtējo sarīkojumu deju konkursu ārzemēs, bet Daina palikusi mājās cīnīties ar "remonta koncepta ieviešanu dzīvē".

Laba enerģija

Valdim mājās esot zvaniņa loma, stāsta mamma. Ko tas nozīmē? Izrādās, viņam ienākot pa durvīm, rodas sajūta, ka šeit ir vairāk gaismas, prieka un labas enerģijas. Valdis vienmēr ir ideju pilns, ko varētu pārveidot un uzlabot tā, lai interesanti dzīvot.

Tikai no malas šķiet, ka ēteriskā dejošanas māksla ir nepraktiska un romantiska. Patiesībā tā Valdim jau kopš sākumskolas iedvesusi lielu patstāvības un atbildības izjūtu. Vai viņš prot uzcept pankūkas, izmazgāt grīdu un izgludināt kreklus? "Prot!" apgalvo Daina. Brokastis dejotājs gatavo pats. Ideālo kārtību un tīrību savā istabā arī uztur pats. Ar krekliem, kuriem atvēlēta vesela "slepenā istaba" gan labāk galā tiekot mamma. Taču, ja vajag, Valdis izgludinās!

Uzvaras nevajag slēpt!

Valda istabā nav daudz mēbeļu - gulta, sienas plaukts un garens galds. Sajūtu, ka šeit dzīvo tieši viņš, dod sarīkojumu deju konkursu uzvaras kausi un medaļas, no apbraukātajām pasaules malām atvestie suvenīri. Kartē pie Valda gultas, mazas, krāsainas spraudītes liecina, kur viņi ar Lauru bijuši, kur dejojuši. Tālākā vieta ir Austrālija. Visa Eiropa nospraudīta, daļa Krievijas arī. Vienīgi Amerikā vēl nav nevienas spraudītes, bet drīz būs: Jauno gadu Valdis un Laura kopā ar Ivetas Feldmanes ģimeni pavadīs Brazīlijā. Tā bija balva, ko Valdis Škutāns un Iveta Feldmane ieguva par 2.vietu šovā Dejo ar zvaigzni.

Pirms remonta Valda istabas galda virsmu pilnībā aizņēma deju konkursos iegūtie uzvaras kausi. To kļuvis ar katru mēnesi vairāk, un Valdis nolēmis "uzvaru kaudzīti" pārvietot uz pagrabu. Tagad plauktos gozējas 10 svarīgākās medaļas un pēdējā laikā gūtie kausi. Valdis uzskata, latviešiem raksturīgā īpašība - kautrēties no panākumiem un slēpt tos, ir lieka. Tas, ka viņš ik vakaru var uzmest aci saviem diplomiem, kausiem un medaļām, iedvesmo tālākām uzvarām. Tiem vienkārši jābūt apkārt!

Tieši pretim gultas galvgalim uz plaukta atrodas mīļotās meitenes fotogrāfija. Sabužinājusi matus, Laura no mākslas foto raugās pretim ar mīļu, tikko jaušamu smaidu. Nav grūti iedomāties, kas Valdi ne tikai uzvarām, bet arī jaunas dienas sākumam, no rīta atverot acis, iedvesmo visvairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 3.10.2024.

Iztikas minimums – aprēķins, cik slikti jādzīvo tautai, lai varas elite dzīvotu labi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko