Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Žurnāla Playboy dibinātājs apprec 60 gadus jaunāku dāmu

86 gadus vecais žurnāla Playboy dibinātājs, amerikāņu izdevējs Hjū Hefners 2012.gada 31.decembrī apprecējies trešo reizi, šoreiz gredzenus mijot ar 60 gadus jaunāku modeli Kristalu Herisu, vēsta ārzemju mediji.

26 gadus vecā K.Harisa, ar kuru H.Hefners bija plānojis iestūrēt laulības ostā jau 2011.gada vasarā, beidzot teikusi vārdu, ziņo portāls TMZ.com. Kā zināms, modele iepriekšējā reizē atsauca kāzas piecas dienas pirms laulību ceremonijas. Pāris vēlāk izlīga.

„Šodien es kļuvu par Mrs.Hjū Hefneri. Jūtos ļoti laimīga, veiksmīga un svētīta,“ K.Harisa pēc laulībām paziņoja sociālajā tīklā Twitter.

Attiecības ar K.Harisu H.Hefners uzsāka atbilstoši savai brunču mednieka slavai – ar modeli viņš sāka tikties laikā, kad viņam jau bija divas draudzenes - identiskās dvīnes Kristīne un Karisa Šenones. Attiecības ar dvīnēm izdevējs pārtrauca 2010.gadā, lai gada nogalē bildinātu K.Harisu.

H.Hefneram šīs jau ir trešās laulības – viņa laulība ar Mildredu Viljamsu ilga no 1949.līdz 1959.gadam, bet ar otro sievu Kimberliju Konradu viņš bija precējies no 1989.līdz 2010.gadam. H.Hefneram bijušas attiecības ar daudzām žurnāla Playboy modelēm un sabiedrībā pazīstamām dāmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko