Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

FOTO: Bērni mācās iegūt superspējas

Ko darīt, ja esi nokļuvis ķezā? Kāds ir palīdzības tālruņa numurs? Kur ir tavas mājas? Kā sauc tavus vecākus? Kāds ir vecāku telefona numurs? Bērnu zināšanas par šiem ar drošību saistītajiem jautājumiem var viņus pasargāt un pat glābt viņu dzīvību, ja gadījies nonākt nelaimē.

Aizvadītajā nedēļas nogalē šos būtiskos jautājumus bērniem skaidrot palīdzēja Valsts policijas sociālas kampaņas Supervaronim nepazust varone SuperAnna kopā ar draugiem.

Kampaņas veidotāji aicina noskatīties video kopā ar saviem bērniem un pārrunāt jautājumus, kas saistīti ar viņu drošību un rīcību dažādās situācijās.

Aktīvās, radošās darbnīcās un spēlēs bērniem apgūt ar drošību saistītus jautājumus un tādējādi kļūt par supervaroņiem pasākumā Mazo drošības diena palīdzēja kampaņas varone SuperAnna kopā ar draugiem – Valsts policijas tēliem Runci Rūdi un Bebru Bruno, veikalu tīkla RIMI Brokoli, Burkānu un Ābolu, kā arī BALTA apdrošināšanas Zilonīti Baltiņu un Skudru Moniku. Par muzikālo noformējumu pasākumā rūpējās kampaņas vēstnesis, populārais dīdžejs Toms Grēviņš, bet viesmīlīgajām telpām modes un izklaides centrs Rīga Plaza.

Kampaņas Supervaronim nepazust laikā informatīvie materiāli ir izsūtīti teju 650 Izglītības ministrijas datubāzē uzskaitītajām pirmskolas izglītības iestādēm, tādējādi sasniedzot aptuveni 80 000 bērnu. Visi kampaņas materiāli ir pieejami Valsts policijas mājas lapā, tos iespējams izdrukāt, pavairot un lietot.

Kampaņu īstenot un sasniegt pēc iespējas vairāk Latvijas bērnu Valsts policijai palīdz veikalu tīkls Rimi Latvia, AAS Balta, komunikācijas vadības aģentūra Deep White, Cālis.lv, Latvijas televīzija, Latvijas Pasts un Radio SWH.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko