Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Nedēļas horoskops: 25. - 31. oktobris

Nedēļas horoskopu 25. - 31. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Daudzkrāsaina emociju gamma. Nolieciet malā savu ego, rīkojieties atklāti un taisnīgi. Varat apgūt jaunas zināšanas, mainīt dzīvesveidu vai nodarbošanos. Praktiski ievirzītiem cilvēkiem būs stimuls aktīvi darboties savā jomā. Drosmīgiem vienpašiem jābūt gataviem izšķirošam pavērsienam dzīvē. Kolēģi rīkosies patstāvīgi, izpaliks kopīga sadarbošanās. Ķerieties klāt tam, kas visu laiku atlikts, – mājas remontam vai ceļojumam, vai pastiprinātām rūpēm par mājiniekiem; tikai neko no iesāktā nepametiet pusratā. Nepieciešama koncentrēšanās, darbojoties ar tehniku. Uzmaniet atvases.

VĒRSIS. Viss izdosies tiem, kuri pratīs gan runāt, gan rīkoties. Paveiktā augļus sagaidīsit tikai ar pacietību. Nepieņemiet vēlamo par esošo. Izvērtējiet savus naudas uzkrājumus – sapratīsit, ka varat atļauties ne visu, ko iegribas. Nepakļaujieties lišķīgam cilvēkam. Jūsu pašaizliedzība tiks novērtēta. Nekādā gadījumā neļaujiet mazajām atvasēm bez pieskatīšanas atrasties strādājošas tehnikas tuvumā. Uzmaniet bērnus arī tad, kad viņi izklaidējas uz batuta vai šūpolēs. Piedalīšanās brīvdabas pasākumā nesniegs cerēto gandarījumu. Izvairieties no savtīgiem cilvēkiem. Draugi radīs stabilitātes sajūtu.

DVĪŅI. Novērtējiet šī laika sniegtās priekšrocības. Saskatiet vērtības sevī, saglabājiet gaišu skatu uz dzīvi. Pieaugs spēja pretoties nelabvēlīgiem apstākļiem. Nav ieteicams mainīt dzīvesvietu vai veikt darbības ar nekustamo īpašumu. Rēķinieties ar to, ka noslēpumi netiks glabāti. Nav iemesla satraukties par īslaicīgu materiālo apstākļu pasliktināšanos. Uzmaniet dzīvokļa drošību, neatstājiet mājā neuzticamu cilvēku. Gādājiet par darba un atpūtas laika secīgu maiņu. Atvases būs piedzīvojumu un izklaides kāras. Pārsteigs kāda sena drauga rīcība. Atturieties izrādīt savu pārākumu pār tuvo cilvēku.

VĒZIS. Darbā svarīga jaudīga darbīgu cilvēku komanda. Neslēpiet nodomus, esiet sirsnīgi pret apkārtējiem. Veiksies darbi, kuros nav nepieciešama precizitāte un veicamo darbu termiņš nav strikti noteikts. Ja droši pieņemsiet lēmumus un aktīvi rīkosities, biznesa lietas izdosies ievirzīt agrākajās sliedēs. Neejiet pret straumi, ļaujiet notikumiem iet savu gaitu. Naudu ienesīs nelieli projekti. Izdarīsit vairāk, nekā bijāt cerējuši, veikli apsteigsit konkurentus. Noguruma dēļ negribēsit risināt praktiskas sadzīves lietas. Neliela nesaprašanās ģimenē noplaks, uz neilgu laiku ierodoties tāliem ciemiņiem.

LAUVA. Dienas rausies arvien īsākas. Iecerētajam nepietiks laika. Darbojieties izlēmīgi un pārdomāti. Atradīsit kopīgu valodu ar jaunu kolēģi. Politiskās situācijas dēļ var rasties domstarpības ar senu draugu, tomēr prātīgi būtu draudzību nepalaist vējā. Nebūs gandarījuma par piedalīšanos citas vecuma grupas izpriecās. Brīvajā laikā turieties kopā ar ģimeni. Var gadīties, ka mīļotais cilvēks vilks uz vienu pusi, jūs sirds vedinās uz citu. Piekrist vai nepiekrist, tas jūsu ziņā. Slikti, ja neizdosies vienoties. Ļaujieties vēlmei kaut ko krasi mainīt savā izskatā vai ģērbšanās stilā.

JAUNAVA. Atgriežoties no brīvdienām, esiet lietišķi, jaunumus uztveriet bez emocijām. Varat mainīt darba jomu. Būs izdevība augstāk kāpt pa karjeras kāpnēm. Koncentrējieties uz galveno. Ja vēlaties panākt savu, atmetiet augstprātību. Iztieciet bez aizņemšanās. Neignorējiet tuvinieku intereses un vajadzības. Atvases būs sapņainas un nepraktiskas. Izskaidrojiet, kāpēc viņu vēlme ar materiālām iespējām dižoties draugu vidū nav pareiza. Atbalstiet bērnu sportisko aizraušanos. Romantiskas izjūtas un brīvības alkas var radīt nesaskaņas attiecībās. Izkārtojiet atelpas brīdi jūsu abu starpā.

SVARI. Bailes zaudēt patstāvību atturēs no izšķiroša lēmuma. Nepakļaujieties vairākuma viedoklim, ja jūtat, ka lietas iet greizi. Pamatojiet savus lēmumus, liekot uzsvaru uz stabilitāti. Reformas darbā neskars jūs personīgi, taču iespējams, ka laiks kaut ko mainīt profesionālajā jomā. Varat pieņemt izaicinājumus. Izmantojiet laiku, mierīgi un pārdomāti apsverot lietas. No pastāvīga stresa var ciest pašsajūta. Ļaujieties atpūtai, mainot ierasto vidi. Esiet līdzsvaroti un mīļi pret vistuvākajiem. Brīvām attiecībām iespējama laika radīta izturības pārbaude. Nopietni konflikti var novest pie šķiršanās.

SKORPIONS. Negaidiet dižu gandarījumu no rosīšanās sabiedrībā, tomēr izpildiet visu, ko esat uzņēmušies. Drīz viss veiksies pašsaprotami. Naudas lietas nedrošas, kontā var izrādīties mazāka summa, nekā cerējāt. Izdevīgi slēgt vienošanos. Izsakieties skaidri un saprotami. Kritika nešķitīs pieņemama. Nepakļaujieties tuvu stāvošas personas negatīvajam iespaidam. Svarīgi ir cilvēki, uz kuriem varat paļauties. Draugus uztveriet kā ģimenes locekļus. Piemērots laiks skolas vai studiju biedru kopā sanākšanai. Veltiet laiku fiziskām aktivitātēm. Ticība labajam savos bērnos palīdzēs atrast ceļu uz viņu sirdi.

STRĒLNIEKS. Apkārt būs daudz tukšas salmu kulšanas. Vēlams nezīmēties sabiedrībā, šoreiz labāk palikt maliņā. Vadība nepildīs dotos solījumus, arī pašiem būs grūti paveikt solīto. Nekautrējieties prasīt padomu un palīdzību. Nepiemērots periods jaunu darbu sākšanai. Darba jautājumos paļaujieties uz prātu un pieredzi, nevis ieteikumiem. Attiecību jomā pagaidām rāms pieklusums. Bieži strīdi ģimenē nenāks par labu pašsajūtai. Neļaujiet iespaidot savu garastāvokli apkārt valdošajai pelēcībai. Rūpējieties, lai netrūktu romantisku pārsteigumu. Esiet gatavi kaut ko mainīt dienu ierastajā ritējumā.

MEŽĀZIS. Esiet vērīgi ikdienas komunikācijā ar kolēģiem un klientiem. Publiska uzstāšanās laikus un nopietni jāsagatavo. Palīgi var piegādāt pavirši savāktus materiālus. Būs grūti visu kontrolēt. Izvairieties no iesaistīšanās tiesas procesā vai tuvu cilvēku savstarpējā strīdā. Savu taisnību nevarēsit pierādīt, bet meli graus reputāciju. Var rasties kāds īslaicīgs papildu ienākumu avots. Pamazām sāks aizraut kāds vaļasprieks, kas var prasīt neplānotus tēriņus, taču dzīvesbiedrs atbalstīs. Nelielu kāzu jubileju plānosit nosvinēt divatā, bet draugi liks mainīt plānus. Baudiet dzīves dotās iespējas.

ŪDENSVĪRS. Nepārsteidzieties. Neceliet to, ko nevarēsit panest. Lielāka atbildība un pārmaiņas darba ritmā var radīt apjukumu. Naudas lietās jābūt īpaši piesardzīgiem. Sabiedrisko līdzekļu pārvaldīšanu labāk neuzņemieties. Varat saņemt aplamu līdzekļu ieguldīšanas padomu. Kāda likuma nepareizs tulkojums var radīt lielu jezgu. Nepalieciet vienatnē ar savām nogurdinošajām pārdomām. Ejiet cilvēkos. Palīdziet draugam nokārtot sarežģītas lietas ar dokumentiem. Pēc nelielas nesaprašanās mieru ģimenē atgriezīs spēja piedot un vēlēšanās būt kopā. Iespējami krāsaini piedzīvojumi.

ZIVIS. Zelta vērtē būs dzīvesprieks. Izjutīsit līdzcilvēku atbalstu. Svarīgākos darbus veiciet kopā ar savu uzticamo komandu. Varat veidot labu sākumu kaut kam vērtīgam. Atturīgi uzņemiet lišķīga cilvēka komplimentus. Neko nesasteidziet attiecību sākumposmā. Iespējams, atradīsities nopietnas izvēles priekšā. Klausiet sirdsbalsij. Ģimenē ne viss veidosies saskaņā ar jūsu plāniem un pašreizējām iespējām. Nezaudējiet cerības. Palīdziet dzīvesbiedram pārvarēt emocionālu krīzi. Mīļotais cilvēks būs pateicīgs par izrādīto uzmanību. Atbalstiet atvašu intereses, ģimenē uzturiet atklātas sarunas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.10.2024

Ar gadiem cerības uz mīlestību, līdz nāve šķirs, kļūst arvien reālākas.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko