Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Daddy Was a Milkman Rīgā prezentēs jaunāko albumu

Piektdien, 9. novembrī, grāmatu veikalā Roberts Books (Dzirnavu iela 51, Rīga) plkst.18 būs iespēja satikt lietuviešu mūziķi Daddy Was A Milkman, kurš pirms gaidāmā 22. novembra koncerta Arēnā Rīga aicina uz sava jaunā albuma Intimate Us prezentāciju, informē koncerta organizatori.

Daddy Was A Milkman 2017. gadā lielākajā mūzikas balvu pasniegšanā Lietuvā - M.A.M.A, Daddy Was a Milkman saņēma divas nozīmīgas balvas. Viena no tām bija Artist of the Year un Best Electronic Act of 2017, ierindojot mākslinieku kā vienu no nedaudzajiem, kas iekarojis atpazīstamību ne tikai Lietuvā, bet arī ārpus tās.

"Mēs cītīgi strādājam pie tā, lai šis koncerts būtu ne tikai mūsu labākais sniegums Latvijā, bet arī grandiozākais šovs kādu Lietuviešu mūziķi jebkad būs atveduši uz Latviju. Man ir liels prieks uzstāties Rīgā! Tā ir īpaša privilēģija, tāpēc esmu patīkami satraukts - kā bērns, kas gaida Ziemassvētku rītu. Koncertā prezentēsim savu jaunāko albumu, kura skanējumu burvīgi papildinās gan gaismu, gan arī skatuves vizuālie elementi. Paredzam, ka viss noritēs tikpat gludi kā Kauņas Arēnā, kur pirms dažām nedēļām izmēģinājām jauno noformējumu septiņiem tūkstošiem klausītāju. Mūsu jaunākajā albumā Intimate Us saglabājas tā galvenā tematika - intimitāte. Tā vijas cauri katrai dziesmai, kurai, tieši tāpat kā pirmajā albumā Daydreaming, katrai ir savs stāsts. Koncerts Arēnā Rīga būs burvīgs vakars - tas ir solījums no mums," par gaidāmo koncertu un jauno albumu stāsta pats mūziķis.

Līdz šim Daddy Was A Milkman koncerti Latvijā ir bijuši atzinīgi novērtēti un pilnībā izpārdoti. Biļetes uz Daddy Was A Milkman koncertu Arēnā Rīga 22. novembrī var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko