Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Instrumenti izziņo vērienīgu koncertu Daugavas stadionā

Grupa Instrumenti izziņo koncertu, kas šā gada 31. augustā notiks Daugavas stadionā, Rīgā. Grupa publicē arī video klipu dziesmai Aukstākā līmeņa mīlestība, kas ir pirmais singls no pavasarī gaidāmā albuma Cilvēks.

Koncertu Daugavas stadionā Instrumenti sola kā vērienīgāko koncertu grupas pastāvēšanas vēsturē. "Doma par tik vērienīgu šovu mūs urda jau kopš pagājušā gada sākuma, kad vēl gatavojāmies Siguldas koncertiem, jo jau toreiz zinājām, ka Atkala ir tikai pirmais cēliens Instrumenti stāstā. Otrais cēliens - albums Cilvēks ar savu enerģijas blīvumu burtiski pieprasa vēl lielāku plašumu, lai jaudai būtu, kur ieskrieties. Šis noteikti ir lielākais izaicinājums grupas Instrumenti vēsturē, bet mēs tam jūtamies gatavāki kā jebkad," komentē grupas mūziķis Reinis Sējāns. 

Pavasarī gaidāmais, nu jau piektais, grupas studijas albums Cilvēks būs kā stāsta turpinājums Instrumenti ierakstam Atkala. Jaunā albuma ietvaros, Instrumenti gatavo vairākas interesantas muzikālas sadarbības, kas tiks atklātas vien līdz ar albuma izdošanu.

Video klips singlam Aukstākā līmeņa mīlestība uzņemts gaidāmā koncerta notikuma vietā - Daugavas stadionā. Klipa režisors un Instrumenti  domubiedrs Uģis Olte stāsta: "Dziesma pati diktēja priekšā attēlus. Un tajās retajās reizēs, kad tas notiek bez piepūles, nedrīkst šiem attēliem neticēt. Dziesmas vizualizēšanai vajadzēja visus Daugavas stadiona prožektoru kilovatus. Dziesmu dzirdēju kā ironisku stāstu par atsaldētību un jutekļu pārsātinātību. Šāda sajūta paģēr vizuālus "temperatūras" kontrastus. Tādēļ radās fotonegatīvā pasaule, kuras vēsie iemītnieki nēsā maskas, kas izliekas par īstu cilvēku sejām. Vēss palags kā ekrāns iestiepts futbolvārtos, kurā murcās silti ķermeņi. Mūziķi, kas, spēlējot no visas sirds, izstaro svelmi kā tikko dzimušas zvaigznes."

Koncerta biļetes iegādājamas vietnē www.koncerts.lv, kā arī Biļešu Serviss tirdzniecības vietās. Pirmās 500 ieejas biļetes lētāk, bērniem līdz 6 g.v. ieeja bez maksas. Pieejamas arī sēdvietas cenā no 20 EUR – 35 EUR. Koncerta organizatori ziņo, ka biļešu cenas var tikt mainītas bez iepriekšēja paziņojuma, un norāda, ka laika gaitā tirdzniecībā var tikt palaistas pārdošanā papildus sēdvietas.

 

Top komentāri

inga
i
vai Šipsis būs tik drosmīgs, lai par iesildītāju paņemtu Eviju? Aiz iecietības, protams. Galu galā, kurš tad šodien nepazīst skatuves mākslinieci Eviju :)
Bļāviens
B
Cik tùkstošus vērts bùs šoreiz Šipsea varējums? Vai atkal 11 mēnešus lolota ideja? Un vai Labdare no ministrijas jau zina, ka 17 tùkstoši tàda sīknauda vien ir?
Oļesja
O
Man Instrumetni nepatīk, ir doma uz koncertu neiet, bet ne jau dēļ LV100 koncerta! Neesmu ekscentriska būtne, lai gan patīk saviem kolēģiem zem datorpelēm līmēt lapiņas apakšā ar uzrakstu "Vai, kāda nelaime !!!". Dievinu magentas krāsas toņus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 24.04.2023.

Kārtoju skapī zeķu atvilktni un konstatēju, ka 100 zeķu diemžēl nav 50 zeķu pāru, bet tikai 100 zeķu…

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko