Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bezmaksas festivālā Fono Cēsis publiku iekustinās septiņi dīdžeji

Šajā nedēļas nogalē - 19. un 20. jūlijā - Cēsīs norisināsies ikgadējais bezmaksas festivāls Fono Cēsis, kas jau tradicionāli notiek Cēsu pilsētas svētku laikā. Tas divu dienu gaitā uz skatuves pulcēs tādas grupas kā Skyforger, The Sound Poets, Dzelzs vilks un daudzas citas. Abus vakarus oficiālā ballīte norisināsies gan festivāla norises vietā, gan Fonoklubā. Tāpat pilsētas viesiem tiks nodrošināta labiekārtota telšu pilsētiņa.

Fonoklubā dejas un dīdžeju priekšnesumi norisināsies gan iekštelpās, gan vienīgo reizi šajā vasarā arī āra terasē. Piektdienā par muzikālo noformējumu atbildēs Funky dj Elegant, kā arī Aigars Sukurs jeb dīdžejs 130db. Savukārt sestdienā ballīti uzturēs dj All-Viss un radio Pieci.lv pārstāvis Artis Volfs.

Uz galvenās Fono Cēsis skatuves pēc grupu koncertiem par mūziku gādās duets no Rīgas dīdžeju skolas Dubra un PM2THEAM piektdien, savukārt otrajā vakarā – dīdžejs Aspirins, kurš cēsniekiem atmiņā aizvien ir ar grandiozo ballīti pērn.

 

"Līdz ar katru festivālu mēs sagaidām aizvien vairāk viesu no citām pilsētām, tāpēc jau tradicionāli, sadarbojoties ar Cēsu svētku rīkotājiem, aicinām interesentus nakšņot labiekārtotā teritorijā, kas būs paredzēta tieši telšu būvēšanai," aicina festivāla pārstāvis Marts Sildniks.

Kaut arī pašvaldības policija nodrošinās regulārus reidus, lai uzraudzītu drošību un kārtību telšu pilsētiņas teritorijā, patstāvīga apsardze tajā netiek plānota, tāpēc

festivāla pārstāvji aicina vērtīgas mantas bez uzraudzības neatstāt.

Telšu pilsēta atradīsies Bērzaines ielas 4 pagalmā, kas atrodas vien pārsmits metru no Fonokluba un aptuveni vienu kilometru no Fono Cēsis norises vietas.

Jau ziņots, ka šogad festivālā Fono Cēsis uzstāsies tādas grupas kā Skyforger, The Sound Poets, Dzelzs vilks, Laika suns, Chris Noah, Franco Franco, Laime pilnīga, Riga Reggae, All Day Long, Haralds Sīmanis, Age is a Box (Izraēla), So Lucid Electric Feel, Doni Tondo, Tonick, kā arī Brīvrunu projekts un komiķu apvienība “Comedy Latvia”.

Arī šogad Fono Cēsis, sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un Tūrisma centru, būs bezmaksas festivāls. Šogad pasākums norisināsies par Smilšu laukumu dēvētajā Uzvaras bulvārī 22.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko