Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
"Šis koncerts aizsākās kā joks," norāda kluba pārstāvji, piemetinot, ka ir pagājuši deviņi gadi un... tas aizvien ir joks

Cēsu Fonoklubs devīto gadu vienu nakti atvēlēs sliktas mūzikas izpriecām

Ieturot tradīciju, Cēsu Fonoklubs jauno gadu iesāks ar nekvalitatīvu mūziku, 5. janvārī rīkojot nu jau pazīstamo Nekvalitatīvās mūzikas nakti, portālu Diena.lv informēja kluba pārstāvji, vienlaikus aicinot grupas un solo māksliniekus pieteikt savu dalību pasākumā.

Nekvalitatīvās mūzikas nakts ir pašironijas piepildīts vakars, kurā par sevi un citiem pozitīvā gaisotnē pasmejas gan pieredzes bagāti un atpazīstami mūziķi, gan arī cilvēki, kuri citos apstākļos, iespējams, uz skatuves nekāptu.

"Šis koncerts aizsākās kā joks. Šobrīd ir pagājuši deviņi gadi un nu tas ir nedaudz populārāks, taču aizvien joks," pastāstīja viens no pasākuma rīkotājiem Jānis Sildniks. "Katru gadu Nekvalitatīvās mūzikas nakts kļūst aizvien pieprasītāka gan mūziķu, gan apmeklētāju vidū. Acīmredzot ļaudīm ir sakrājies sakāmais ārpus viņu ierastās rutīnas, un šī nakts nojauc jebkādus radošos ierobežojumus, paverot iespējas nekontrolētām muzikālām orģijām."

Uzstāties gribētāji ir laipni gaidīti sūtīt savus pieteikumus uz pasākumu rīkotāju e-pastu [email protected], vēstulē norādot īsu aprakstu par apvienību, tās dalībniekiem un konceptu.

Nekvalitatīvās mūzikas nakts norisināsies devīto gadu pēc kārtas – tradicionāli pirmajā janvāra sestdienā, kas šoreiz būs 5. janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko