Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Eda Šīrana jaunākā koncerttūre kļuvusi par vispelnošāko pēdējo 30 gadu laikā

Izklaides un mūzikas ziņu tīmekļa vietnes Pollstar jaunākais pētījums liecina, ka ģitāras virtuozs Eds Šīrans nopelnījis 432 miljonus dolāru pēc tam, kad pārdotas 4 860 482 biļetes uz 94 koncertiem 53 pilsētās. Šādi viņa Divide koncerttūre kļuvusi par vispelnošāko pēdējo 30 gadu laikā.

Otro vietu ieņem Teilore Svifta ar 345 miljoniem dolāru un 2 888 892 pārdotām biļetēm, kam seko Jay-Z un Bejonsī ar 254 miljoniem dolāru un 2 169 050 pārdotām biļetēm. Tāpat pārdotāko konertturneju TOP 10 iekļuvuši arī tādi mūziķi kā Pink, Bruno Marss, Eagles, Džastins Timberleiks, Rodžers Voterss, U2 un Rolling Stones.

Divide koncerttūre noslēgsies nākamgad, taču pēc tās Eds Šīrans būs tikpat aizņemts kā līdz šim: pavisam nesen reperis un R&B žanra mūziķis 50 Cent savā Twitter kontā atklājis, ka strādā pie jauna sadarbības projekta kopā ar Edu Šīranu un reperi Eminem. Tas izskaidro arī Eminema skandalozo pašbildi ar abiem minētajiem mūziķiem kādā no viņa koncertiem Tvikenhemas stadionā šogad.

Jau ziņots, ka nākamā gada 12. jūlijā mūziķis Eds Šīrans tūres Divide ietvaros viesosies arī Rīgā. Koncerts notiks Lucavsalā un 75% biļešu jau ir pārdotas, taču atlikušās vēl pieejamas www.bilesuserviss.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko