Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Spēcīga alternatīvā roka debija mūzikā: grupa The Tunes izdod dziesmu Range

Otrdien, 20. februārī, ar pirmo singlu Range no šogad gaidāmā debijas albuma Range of Discovery klajā nākusi alternatīvā roka puišu grupa The Tunes. Dziesma vēsta par ilgi plānota ceļa uzsākšanu, par azartisko satraukumu, gatavību un prieku pirms tā.

“Šīs dziesmas ritmiskā enerģija un ātrais temps sniedz klausītājam sajūtu, ka viņš kopā ar dziesmas varoni tiek iesaistīts ambiciozā piedzīvojumā (kas tiks atspoguļots arī mūsu albumā), kurā ir mīlestība, nodevība, arī trauksme, vientulība un daudz kas cits. Šī dziesma ne tikai veido stāsta fonu, bet arī ir būtiska ceļojuma emocionālās pieredzes daļa. Katra nots un ritma sitiens atspoguļo mūsu varoņu soļus, radot vidi, kurā klausītājs nav vienkārši vērotājs, bet gan piedzīvojuma dalībnieks,” stāsta grupa.

 

“Mēs esam šo brīdi gaidījuši ļoti ilgi. Beidzot esam nonākuši pie sajūtas, ka esam tam patiešām gatavi. Dziesma nav tapusi tikko, tā ir noslīpēta izpildījumā, iespēlēta, tad “nosēdusies” un pēc tam atkal pielāgota – tā ir augusi ar mums tieši tāpat kā gaidāmais debijas albums. Šis ir pārdomāts un pamatīgs solis. Mūsu nodoms ir radīt mūziku, kas rezonē visos līmeņos, nodrošinot, ka klausītāji ne tikai tiek izklaidēti, bet arī dziļi iesaistīti,” atklāj grupas bundzinieks Matīss Kokins.

Grupa darbojas kopš 2019. gada, sākotnēji izpildot dziesmu kaverversijas ar sastāva nosaukumu “Tu’n’es”, uzstājoties dažādās skolu ballēs un līdzīgos pasākumos. 2022. gadā grupa sevi pieteica ar nosaukumu “The Tunes”, izpildot tikai savu oriģinālmūziku. Grupas sastāvs: Varis Vilciņš (vokāls, ritma ģitāra), Daniels Bērziņš (solo ģitāra, piebalss), Matīss Kokins (bungas, piebalss), Rihards Uztics (bass).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko