Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Dienas receptes: Laša biezzupa ar saldo krējumu

Laša biezzupa ar saldo krējumu - recepte!

Sastāvaļas: 400–500 g svaiga laša, 4 kartupeļi, 4 burkāni, 1 puķkāposts, 1 sīpols, 200 ml saldā krējuma, sāls, 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu, 4–5 melnie graudu pipari.

1. Katlā sālsūdenī, kam pievienoti pipari un dilles, 15–20 minūtes vāra lasi. Tad zivi izņem no katla, attīra no asakām un sadala gabaliņos.

2. Iegūto buljonu izkāš caur sietu, liek tajā sagrieztus dārzeņus un vāra, līdz tie mīksti. Tad tos izņem no katla, sablenderē, liek atpakaļ buljonā un uzvāra.

3. Pielej zupai saldo krējumu, pievieno laša gabaliņus un pavāra vēl minūti. Pasniedz, pārkaisot ar dillēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko