Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies

Cidoniju, ķirbju un ābolu ievārījums

Cidoniju, ķirbju un ābolu ievārījuma recepte.


SASTĀVDAĻAS: 700 g ķirbja, 700 g ābolu, 500–700 g cidoniju, svaigas vai kaltētas piparmētru lapas, glāze ūdens, 500 g–1 kg cukura.

1. Ķirbjus, ābolus un cidonijas iztīra no sēklām un sagriež mazos gabaliņos.
2. Liek visu katlā, pārber cukuru un uzlej pirms tam pagatavotu glāzi stipras piparmētru tējas.
3. Uzvāra un pēc tam vāra vēl apmēram pusstundu. Karstu ievārījumu pilda sterilās burkās, aizvāko un glabā vēsumā ziemai.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kādus ēdienus Lieldienu galdā ceļ citas tautas

Mums, latviešiem, Lieldienu vēlo brokastu galdā galveno vijoli neiztrūkstoši spēlē sīpolu mizās, bērzu lapiņās, sūnās un citos dabas materiālos krāsotas olas. Citām tautām ir savi ēdieni – Lieldienu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko