Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. aprīlis
Marģers, Anastasija

Kuskuss ar zaļumiem un tunci

Recepte gardākām brīvdienām - kuskuss ar zaļumiem un tunci.

SASTĀVDAĻAS: 2 kārbas tunča eļļā, 200 g kuskusa, 300 ml buljona, kārtīga bunte zaļumu (pētersīļi, baziliks, dilles, sīpolloki), 1 paprika, 1/2 sarkanā sīpola, olīveļļa, pēc garšas sāls.

1. Kuskusu katlā pārlej ar karstu buljonu, uzliek vāku un atstāj 5–7 min. uzbriest. 2. Sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina visus zaļumus. 3. Kuskusu pārliek bļodā, pieliek visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci, papildina ar olīveļļu, sāli. 4. Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kādus ēdienus Lieldienu galdā ceļ citas tautas

Mums, latviešiem, Lieldienu vēlo brokastu galdā galveno vijoli neiztrūkstoši spēlē sīpolu mizās, bērzu lapiņās, sūnās un citos dabas materiālos krāsotas olas. Citām tautām ir savi ēdieni – Lieldienu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko