Mandarīnu krēms ar auzu pārslu griljāžu un balto šokolādi
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Četrām porcijām krēma vajadzēs:
500 g saldā krējuma, 200 g
mandarīnu sulas, 100 g cukura, 1 tējk. vaniļas cukura, 10 g želatīna
Pamatnei vajadzēs:
3 ēd. k. auzu pārslu, 2 ēd. k. cukura, nedaudz sviesta,
20 g baltās šokolādes
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri