2. Pēc kāda laika pielej nedaudz etiķa, lai baravikas nekļūst tumšas. Turpina vārīt, un, kad parādās putas, tās nokāš. Pēc garšas liek klāt etiķi, sāli, cukuru, piparu graudus, lauru lapas, smalki sagrieztus ķiplokus un mazliet eļļas.3. Pavāra vēl 5 minūtes un ņem nost no uguns. Liek burciņās.
Savā sulā konservētas baravikas
Savā sulā konservētas baravikas.Sastāvdaļas: baravikas, 9% etiķis, sāls, cukurs, melnie pipari, lauru lapas, ķiploki, mazliet eļļas.Pagatavošana:1. Ielej katliņā ūdeni - pavisam mazliet, apmēram puscentimetra augstumā, lai baravikas sākumā nepiedeg. Tad katlu pieliek pilnu ar sēnēm, uzliek vāku un kādu brīdi vāra.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.