Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Turku zirņu kraukšķīgā uzkoda

Ideāli brīvdienu vakarā kopā ar draugiem - turku zirņu kraukšķīgā uzkoda.

Sastāvdaļas: 400 g konservētu turku ziņu, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 tējkarote kūpinātas paprikas pulvera, pustējkarote sāls, 1/4 tējkarotes ķiploku pulvera.

Pagatavošana: 

1. Zirņus nokāš un zem tekoša ūdens noskalo. Izber uz papīra salvetēm un pilnībā nosusina.

2. Uz cepamplāts izklāj cepamo papīru, uz tā izber un vienmērīgi izlīdzina zirņus. Tos pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa paprikas pulveri, ķiploku pulveri un sāli.

3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai un cep zirņus 20-25 minūtes. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko