Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Logitech Squeezebox Touch - digitālais audio var skanēt kvalitatīvi

_Logitech Squeezebox _līdz šim bija pieejams pats ar saviem skaļruņiem, citiem modeļiem skanot labāk, citiem sliktāk, taču tie bija atsevišķi stāvoši vai līdzi paņemami aparāti, kas teicami pilda fona mūzikas atskaņošanas funkcijas. Kā tāds izskatās starp mājas audio sistēmas plakanajiem, lampām rotātajiem taisnstūriem? Nevietā.
Tev mājās ir audio sistēma? Noteikti ir, skan labi, visticamāk savienota ar tavu audio bibliotēku. Vari atskaņot visu, kas vien ienāk prātā un atrodams audiotēkā. Lieliski! Kas Tev vēl varētu pietrūkt? Zinu - visas pasaules radio stacijas, kas sagrupētas gan ģeogrāfiski, gan pēc mūzikas stiliem. 

Vairs ne, jo nelielais melnas plastmasas taisnstūris ar lielu teju 11 cm diagonāles skārienjūtīgu ekrānu labi izskatīsies gan uz viesistabas mēbelēm pie jūsu mājas audio iekārtām, gan uz stikla darbagalda, pievienots galda skandām.

Squeezebox Touch primārais uzdevums ir mūzikas uztveršana un audio signāla nodošana ārējai audio sistēmai. Tas uztvers gan interneta radio stacijas, gan mūziku no datora, ar un bez vadu savienojuma. Ja tev mājās ir WiFi savienojums, nelielajā skārienjūtīgajā aparātā ieraksti WiFi paroli un jau pēc brīža vari sākt lietot. Skanēs tā, kā esi pieradis dzirdēt visu pārējo, jo audio signālu apstrādās jau esošā audiotehnika. Ja radio stacija translēs kvalitatīvi, interneta savienojumā nebūs traucējumi un tavā rīcībā ir atbilstošas klases pastiprinātājs vai resīveris, būs grūti noticēt, ka klausies radio. Skaņas izejas ir stereo RCA pāris analogajai izejai, Digital Coax, digitālā optikas izeja un standarta austiņu pieslēgvieta. Pēdējā gan bija tik cieša, ka austiņu spraudni izdevās izņemt vien ar lielām grūtībām.

Papildus iepriekšminētajai radio uztveršanas funkcijai, Squeezebox Touch nodrošina mūzikas atskaņošanu no tava datora, USB vai iebūvētas SD kartes pieslēgvietas, atskaņojot MP3, FLAC, WAV, AIFF, WMA, AAC un Apple Lossless un vēl pāris formātus. Rezultātā mūzikas gardēži varēs atskaņot augstas kvalitātes FLAC, savukārt mēs pārējie varēsim nesatraukties par formātu saderību. Lai no sava datora varētu bez vadiem pārraidīt mūzikas failus uztvērējam, datorā būs jāinstalē neliela programma Logitech Music Server, kas pieejama par brīvu Windows, Mac OS X, and Linux operētājsistēmām. Radio un mūziku atskaņojot ekrāns rāda gan dziesmas nosaukumu, gan albuma vāciņa attēlu. Papildus ekrāna lejā pieejamas arī skārienjūtīgas vadības pogas.

Ja vēlies sevi pamodināt ar labu mūziku, Squeezebox Touch vari novietot arī virs sava jau esošā virtuves vai gultas naktsskapīša radio. Kas tev šorīt padomā? Samba, džezs vai rīta radio šovi? Ja radio, piemēram virtuvē, ir novietots uz grūti sasniedzama plaukta, izvēlēties staciju palīdzēs komplektā esošā pults, kurai strāvu nodrošina 2 AAA veida baterijas. Ērti un aizņem maz vietas, taču zūd skārienvadības iespējas. Mūzikas atskaņošanu var izslēgt un ekrānu rotā vien askētisks digitālais pulkstenis un datums baltiem burtiem uz melna fona.

Vai nākamais solis Logitech Squeezebox attīstībā varētu būt vien neliels USB spraudnis uztveršanai un Bluetooth pults ar ekrānu, vai arī neliela vadības aplikācija tālruņiem Android un citās vidēs? Vai līdzīgi vienam datortehnikas ražotājam, kas izveidoja pasaulē lielāko mūzikas veikalu, Squeezebox kļūs par standartu interneta radio staciju atskaņošanā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Logitech Squeezebox Touch

Plusi:

Plašs atskaņoto formātu klāsts

Dažādas audio izejas

Iespēja saņemt kvalitatīvu skanējumu

Skārienjūtīga vadība un komplektā tālvadības pults

Elegants preces iepakojums

Ir gan Latvijas ēterā dzirdamās, gan tikai internetā pieejamās radiostacijas


Mīnusi

Vēlējos vēl mazāku izmēru un vēl askētiskāku dizainu

“Nopirkstotas” spīdīgās virsmas un skārienjūtīgais ekrāns. Komplektā nāk lupatiņa

Cena droši vien būs interesanta audio sistēmu un resīveru īpašniekiem

Cena ap 150 latiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko