Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Festivāls LNSO vasarnīca. Bērnu izrādes Vējš Vītolos pirmizrāde

Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vasaras festivālā LNSO vasarnīca mazos mūzikas mīļotājus un viņu vecākus priecēs speciāli šim festivālam veidotā bērnu muzikālā izrāde Vējš vītolos. Izrāde festivālā būs skatāma 27. un 28. augustā.  Festivāls LNSO vasarnīca notiks no 26. līdz 28. augustam koncertzālē Cēsis.

Bērnu muzikālās izrādes Vējš vītolos pamatā ir Keneta Greiema pazīstamais darbs, kurā galvenie varoņi ir mājmīlīgs Kurmis, laiskas ūdensdzīves piekritējs Žurks, izlutināts lielbagātnieks Krupis un vieds vientuļnieks Āpsis. Mūziku komponējis Spēlmaņu nakts balvas ieguvējs, Nacionālā teātra, Leļļu teātra un Valmieras drāmas teātra izrāžu mūzikas autors, grupu Gaujarts un Manta iedvesmotājs Edgars Mākens. Izrādes režisors ir Ģirts Šolis. Viņš iestudē izrādes Latvijas Leļļu teātrī, Dirty Deal Teatro u. c., un viņu zinām kā savulaik populārās apvienības umka.lv līderi.Izrādēs piedalīsies vairākas lelles, aktieri Valdis Vanags, Mārtiņš Brūveris un LNSO Vītolansamblis LNSO asistentdiriģenta Gunta Kuzmas vadībā.LNSO vasarnīca ir festivāls visai ģimenei, un programma veidota tā, lai visu triju dienu garumā būtu ko darīt gan lieliem, gan maziem. Līdztekus lielajiem koncertiem un muzikālajai izrādei Vējš vītolos festivālā LNSO vasarnīca 27.augustā un 28.augustā plkst. 10.00 notiks muzikālās jogas nodarbības bērniem no 3 gadu vecuma Līvas Kupčas vadībā.  Savukārt sākot no plkst. 15.00 bērniem būs iespēja piedalīties mūzikas instrumentu meistardarbnīcās, kuras vadīs sirsnīgi un prasmīgi meistari – svilpaunieku pazinēja Māra Kuplā, multiinstrumentālisti Artis Gulbis un Aleksandrs Maijers. Festivāla vakara koncertu laikā darbosies radošā bērnistaba, kurā bērni varēs pavadīt laiku pieredzējušu audzinātāju uzraudzībā, kamēr vecāki bauda koncertu (cena 1 bērnam EUR.3.00, diviem un vairāk bērniem EUR.2.00.)Biļetes uz LNSO vasarnīca koncertiem nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas bērniem uz muzikālo izrādi – EUR.5.00 pieaugušajiem – EUR.8.00. Pieejamas ir arī ģimenes biļetes (2 pieaugušie un 2 bērni), cena - EUR.20.00. Sīkāka informācija par biļetēm www.lnso.lv sadaļā Vasarnīca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Koncertzāle Cēsis, Raunas iela 12-1, Cēsis

Kad?

27. augusts, 2016 – 28. augusts, 2016

27.08. 17.00 28.08. 14.00

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja