Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina skolas piedalīties aktieru atlases akcijā filmai Dvēseļu putenis

Aktieru atlases aģentūra Casting Bridge aicina vidusskolas audzēkņus piedalīties akcijā, lai atrastu galveno varoni filmai Dvēseļu putenis Artūru Vanagu, kā arī vairākus citus filmas personāžus, gan puišus, gan meitenes, informēja kastinga aģentūras pārstāve Gunita Groša.

Pirmās kastinga dienas jau norisinājās 2016. gada nogalē Rīgā, bet līdz 2017. gada 10. februārim vēl ikkatram ir iespēja pieteikties aktieru atlases 1. kārtai.

Akcija ir lieliska iespēja saliedēt klases kolektīvu, apspriest Aleksandra Grīna romānu Dvēseļu putenis, izpētīt savas dzimtas vēsturi Pirmā pasaules kara laikā un lietderīgi izmantot modernās tehnoloģijas.

Aktieru atlases 1. kārtas uzdevumi ir vienkārši, tos skolēniem ir iespējams veikt patstāvīgi, bet ideālā gadījumā kāda entuziastiska klases biedra vai skolotāja vadībā. Piesakoties pašam un piesakot savus klases biedrus, jau tiek saņemta iespēja piedalīties filmas masu skatos.

Par pietiekšanās gaitu ir informētas visas Latvijas pašvaldību vidusskolas un jauniešu interešu centri, tādēļ informāciju par pieteikšanos jāmeklē skolā. Ja skola informāciju nav saņēmusi, tad jāraksta uz e-pastu: [email protected] ar norādi: Kastings filmai Dvēseļu putenis, lai saņemtu norādījumus, kā rīkoties.

Filmas Dvēseļu putenis uzņemšanu plānots uzsākt 2017. gada maijā. Castin Bridge mērķis ir dot iespēju kļūt par aktieri ikvienam jaunietim, kurš par to sapņo, neatkarīgi no dzīvesvietas un iepriekšējās pieredzes.

           

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja