Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 28. augusts
Guste, Auguste

Foto: Sākta jauna komēdijseriāla Paradīzes šķēle filmēšana

Pašā vasaras vidū uzsākta jaunā LMT oriģinālseriāla Paradīzes šķēle filmēšana, ko līdzproducē tehnoloģiju uzņēmums Tet. Jaunais seriāls tiek uzņemts realitātei pietuvinātā stilā, izdomātu stāstu un varoņus atveidojot komēdijseriāla situācijās.

Paradīzes šķēles režisors ir Kārlis Lesiņš, kurš iepriekš lielākoties darbojies dokumentālajā žanrā, bet aktieru vidū sastopami gan labi pazīstami, gan vēl ne tik zināmi talanti, kuriem būs iespēja pierādīt sevi jautrības pilnajā seriālā sešu sēriju garumā.

Paradīzes šķēle būs humoristisks stāsts par kādas picērijas filiāli un tās darbiniekiem caur studenta Gvido pieredzi, kurš nupat tur sācis strādāt un nejaušas sakritības rezultātā iecelts par filiāles vadītāju. Viņam būs jātiek galā ar kolorīto komandu un dažādiem nelabvēļiem, jo picērijas filiāles pastāvēšana ir apdraudēta, seriāla varoņu ikdienu bagātinot ar neveikliem pārpratumiem, neērtām situācijām un konfliktiem, kas šķiet tik neticami, ka kļūst smieklīgi.

Lomās iejutīsies Kaspars Marhlevičs, Lauris Subatnieks, Artūrs Putniņš, Anastasija Rekuta-Džordževica, Marta Lovisa Jančevska, Meinards Liepiņš, Mārtiņš Upenieks, Varis Piņķis, Normunds Laizāns, Ģertrūde Skanstiņa un Jānis Jarāns.

Scenāriju veidojis Kaspars Marhlevičs, konsultējis scenāriju mākslas lielmeistars Lauris Gundars un režisore Marta Elīna Martinsone, bet par kameras darbu atbildīgs operators Ivo Skanstiņš un viņa komanda.

Paradīzes šķēles režisors Kārlis Lesiņš: "Gandrīz visi savas profesionālās karjeras sākumā ir strādājuši apkalpojošajā sfērā, un gandrīz visiem tā bija pirmā saskarsme ar “lielo dzīvi” un visām tās īpatnībām – jauni cilvēki, jaunas attiecības un bieži vien pilnīgi traki notikumi, ko šobrīd atceramies ar siltu, nostalģisku smaidu, bet diez vai gribētu atkārtot. Ar seriālu Paradīzes šķēle mēs vēlētos šo “pirmā darba” sajūtu atgādināt arī skatītājiem, bet picērijas kā notikumu vietas izvēle ir pašsaprotama, jo kuram gan negaršo pica?”

Seriālu veido studijas Lokomotīve un Woodpecker Pictures, piedaloties kinoprojektam Spektrs, tā producenti ir Dominiks Jarmakovičs un Sergejs Timoņins. Komēdijseriāls Paradīzes šķēle sešās sērijās LMT Viedtelevīzijas skatītājiem būs pieejams 2025. gada sākumā, un vēlāk tas būs skatāms arī straumēšanas platformā Tet TV+.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja