Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Aktieris Reifs Fainss būs Čārlzs Dikenss

8.martā Latvijas kinoteātros iznāk filma Lielās cerības, kas ir Čārlza Dikensa klasiskā romāna jaunākā ekranizācija. Galvenās lomas filmā atveido Džeremijs Irvins, Holideja Greindžere, Helēna Bonema Kārtere un Reifs Fainss, kurš pašlaik strādā pie jaunas filmas, kurā attēlos Dikensu. Lielās cerības nav godalgotā britu kino un teātra aktiera Reifa Fainsa (Šindlera saraksts, Harija Potera filmas, Operācija Skyfall, Angļu pacients u.

c.) vienīgā sastapšanās ar literatūras klasiķi Čārlzu Dikensu. Fainss patlaban strādā pie kinofilmas ar oriģinālnosaukumu The Invisible Woman, turklāt viņš tajā ne tikai spēlē galveno lomu, proti, Dikensu, bet ir arī filmas režisors. Filmā, kas tiek veidota pēc patiesiem notikumiem, atspoguļots Dikensa romāns ar astoņpadsmit gadīgu aktrisi, ar kuru viņš iepazinās slavas zenītā 45 gadu vecumā. Attiecības ar jauno aktrisi, kuru dēļ Dikenss spēra 19.gadsimtā ļoti retu soli un šķīrās no sievas Ketrīnas, tika veiksmīgi slēptas vairāk nekā desmit gadus. Plānots, ka šis darbs uz lielajiem ekrāniem iznāks šogad. Filmas Lielās cerības darbība risinās 19.gadsimta Londonā. Ar noslēpumaina labdara palīdzību nabadzīgs jauneklis Pips, kas uzaudzis bez vecākiem, negaidīti iekļūst Londonas smalkajās aprindās. Jaunajā džentlmeņa statusā viņš uzmeklē Estellu – daiļo bagātas ģimenes atvasi, ko iemīlējis vēl būdams mazs puika. Taču, ja kāds atklātu viņa patieso pagātni, sagrautu jauno cilvēku un visu, kas viņam dārgs.Filmas Lielās cerības treileri var noskatīties šeit:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja