Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kinoteātra "Coca Cola Plaza" septembra programma

No 5.septembra  “Coca Cola Plaza”

Iztēles valstība/ The Fall –

pasaka ar mītiskiem varoņiem, neredzētam zemēm un ainavām.

Anotācija:

Divdesmitajos gados pēc neveiksmīga kritiena no zirga Losandželosas slimnīcā nonāk kaskadieris Rojs. Ir sadragāts ne tikai viņa ķermenis, bet lauzta arī sirds, jo mīļotā meitene aizgājusi pie cita. Rojs slimnīcā iepazīstas ar piecgadīgu meitenīti Aleksandru un stāsta viņai, kā pats to nosauc, „episku pasaku par mīlestību un atriebību”. Stāsts aizved meitenīti neierobežotā iztēles valstībā ar mītiskiem varoņiem, ļauniem tirāniem, pasakainām ainavām un neredzētām zemēm. Pamazām realitātes un iztēles tēli saplūst...
Vizuāli satriecošā filma uzņemta Dienvidāfrikā, Indijā un 18 citās pasaules valstīs.

Tropu negaiss / Tropic Thunder - asa sižeta piedzīvojumu komēdija
Režisors: Bens Stillers

Lomās: Bens Stillers, Džeks Bleks, Robers Daunijs Jr., Niks Nolte u.c.

Anotācija:
Filmu studija sapulcina trīs filmu zvaigznes – piedzīvojumu grāvēju superzvaigzni Tagu (Bens Stiller), vairākkārt „oskaroto” Kērku (Roberts Dounijis Juniors) un komiķi Džefu (Džeks Bleks), lai džungļos filmētu lielbudžeta piedzīvojumu grāvēju. Drīz pēc filmēšanas sākuma trijotne nonāk sadursmē ar vietējo narkomafiju. Viņu vienīgā iespēja tikt sveikā ar veselu ādu, ir likt lietā savu aktiermeistarību un talantu.


Bīstamā Bangkoka/ Bangkok dangerous– asa sižeta trilleris ar Nikolasu Keidžu galvenajā lomā.

Anotācija:

Džo (Nikolass Keidžs) ir algots slepkava, kurš nepazīst žēlastības. Viņš tiek nosūtīts šķietami parastā uzdevumā uz Bangkoku, kur viņam ir jānogalina četri noziedznieki - kāda cita ietekmīga Taizemes mafijas bosa ienaidnieki. Džo ir pieradis darīt savu darbu pilnīgi viens, tomēr šoreiz viņš nolīgst Kongu, vietējo zaglēnu, lai veiktu dažādus nelielus uzdevumus un ievāktu informāciju. Tomēr drīz vien uzdevums kļūst nekontrolējams, un Džo saprot, ka viņam nāksies cīnīties ne tikai par savu dzīvību...

No 12. septembra  “Coca Cola Plaza”

Gadījuma vīrs/ The Accidental husband – romatiska komedija ar Umu Tūrmani, Kolinu Fērtu un Džefriju Dīnu Morganu.

Anotācija:

Emma Loida ar savu rūpīgo, nobriedušo un atbildīgo pieeju attiecībām ir izveidojusi karjeru. Viņa vada populāru radiopārraidi, izdevusi veiksmīgu grāmatu. Gatavojoties laulībām ar līgavaini Ričardu, Emma pārsteigta atklāj, ka nejaušības pēc jau ir precējusies ar kādu pilnīgi nepazīstamu vīrieti. Tā kā kāzas jau gaida, Emmai jāatrod noslēpumainais vīrietis, lai pieprasītu šīs laulības anulēšanu.
Emmas meklējumi noved pie izskatīga vietējā ugunsdzēsēja Patrika. Lai gan abu atšķirīgā pieeja dzīvei sākumā izraisa domstarpības, Emma drīz vien sāk apbrīnot viņa bezrūpīgo attieksmi. Nu Emmai jāizvēlas starp stabilo un nodrošināto nākotni kopā ar Ričardu un kaislību un pārsteigumu pilnu dzīvi kopā ar Patriku.

Spoguļi / Mirrors - šausmu filma

Režisors: Aleksandrs Aja

Galvenajās lomās: Kīfers Sazerlends, Emija Smārta u.c. 

Anotācija:
Bens ir izbijis policists, kas no darba atbrīvots pēc kāda kolēģa nogalināšanas. Iespējams, ka tas bija nelaimes gadījums. Pēc negadījuma Bens ieslīdzis depresijā, lieto alkoholu un kļūst agresīvs. Tādēļ viņš aizgājis no sievas un saviem bērniem un apmeties uz dzīvi pie māsas.
Bens iekārtojas darbā par naktssargu izdegušā universālveikala ēkā, kas pirms ugunsnelaimes bijis luksusa un labas gaumes mājvieta. Apstaigājot naktī tukšās telpas un gaiteņus, Bens ievēro dīvainus notikumus un figūras, kas parādās augstajos spoguļos. Kad atklājas, ka viņa priekšgājējs, kurš bija pazudis bez vēsts, ticis nogalināts, viņš sāk meklēt izskaidrojumu dīvainajiem notikumiem, kas nu apdraud Benu un viņa ģimeni.

Ellespuika II: Zelta armija / Hellboy II: The Golden Army - piedzīvojumu filma

Režisors: Giljermo de Toro

Galvenajās lomās: Rons Perlmans, Selma Blēra u.c.

Anotācija:
2003.gadā izrādītās filmas „Ellespuika” turpinājums. Ellespuika - dēmons ar sarkanu ādu, ragiem un asti, kurš dzimis elles liesmās, iesaistās Paranormālās Izpētes biroja darbā, lai līdzās citiem veiktu slepenus valdības uzdevumus elles radījumu apkarošanai. Jaunajā filmā Ellespuikas darbības loks paplašināsies, viņam un viņa sabiedrotajiem būs jāstājas pretī nāvējošiem draudiem visai cilvēcei. 

No 16. septembra "Coca Cola Plaza"

Pusbrāļi / Step Brothers  -komēdija

Režisors: Ādams Makkejs

Galvenajās lomās: Ādams Skots, Džons Reilijs u.c.

Anotācija:
Brenans un Deils ir 40 gadus veci vīrieši – spēcīgi miesās, bet pavāji raksturā.
Kamēr Brenans dzīvo pie savas mātes un vada savas dienas uz dīvāna, caurām dienām skatīdamies televizoru, Deils dara to pašu, tikai sava tēva mājās, ar ko dzīvo divatā.
Situācija mainās, kad abu vecāki iemīlas, apprecas un sāk dzīvot kopā.
Nu abi dīkdieņi kļūst par brāļiem, dala vienu guļamistabu un viņu dzīve kļūst krāsaināka un piedzīvojumiem bagātāka. Taču kad vecāku kopdzīvē iestājas krīze un viņi nonāk līdz laulības šķiršanai, tiek pieņemts lēmums, ka dēliem jāuzsāk pašiem sava dzīve.

Satriekti par notikušo, abi dēli pilnīgi pamatoti visā vaino sevi un apņemas darīt visu, lai vecākus atkal savestu kopā.

No 26.septembra  “Coca Cola Plaza”

Elēģija/Elegy– attiecību drāma ar Penelopi Krusu un Benu Kingsliju galvenajās lomās.

Anotācija:

Cienījams universitātes profesors iesaistās kaislīgās attiecībās ar studenti, kuras skaistums viņu valdzina un liek zaudēt galvu. Viņš – vientuļš pleibojs, kurš seksuālo piedzīvojumu dzīts pametis sievu un bērnus. Viņa – katoliskas kubiešu imigrantu ģimenes vienīgā atvase. Šķietami nesavienojamo cilvēku vidū rodas ugunīga tuvība, kas ietekmē un izmaina abu personības, jo pamazām seksuālais sakars pārtop par neizdzēšamu mīlasstāstu. Erotiski piesātinātā filma izzina skaistuma spēku, kas spēj padarīt aklu, atklāt un izmainīt cilvēku.
Ņujorkā notiekošo drāmu veidojusi spāņu izcelsmes režisore Izabella Kuaksē, galvenās lomas atveido Penelope Krusa un Bens Kingslijs. Filmas „Elēģija” pamatā ir Pulicera balvas laureāta Filipa Rota stāsts „The Dying Animal”.

Hitlers kaput! / Hitler's Kaput!– Krievijas piedzīvojumu komēdija par spiegiem nacistiskajā Vācija.

Anotācija:

Ir pavasaris un Trešā Reiha dekorācijās virmo mīlestība un spiegu kaislības. Krievu superaģents 008 – spiegs Šura Osečkins iefiltrējies SS rindās kā Olafs Šurenbergs un pašaizliedzīgi un nekaunīgi veic kaitnieciskas darbības Hitlera galvenajā mītnē. Visi jauš, ka tuvojas kara beigas, izņemot fanātisko fīreru un aizdomīgo Milleru. Vienkāršie nacisti sen atmetuši visam ar roku un nodevušies uzdzīvei.
Šurenbergs ilgojas pēc mājām un slepenā siltumnīcā audzē tomātus. Negaidīti viņam tiek uzvelts kārtējais Centra uzdevums, kas jāveic kopā ar apburošo un seksīgo radisti Zinu – katra vīrieša sapni. Taču karu aizmirst nedrīkst, pienākums pirmajā vietā – pirms atgriezties dzimtenē un laimīgi dzīvot kopā, superaģentiem Šurenbergam un Zinai vēl jāveic īpaši svarīga pēdējā operācija...

Ceļojums uz Zemes centru 3D/ Journey to the Centre of Earth 3D

Režisors: Ēriks Brevigs

Lomās: Brendans Freizers, Džošs Hačersons, Anita Briema

Anotācija:
Lai atklātu sava brāļa noslēpumainās pazušanas iemeslus, zinātnieks Trevors Andersons kopā ar savu brāļadēlu Šonu dodas ekspedīcijā uz Īslandi, kur, spriežot pēc senas kartes, atrodas dziļākā pasaulē ala. Kopā ar apburošo ceļvedi Hannu, piedzīvojumu meklētāji nonāk lamatās un, lai izkļūtu no tām, vienīgā izeja ir tikai lejup, tuvāk Zemes centram. Ik uz soļa sastopoties ar līdz šim neredzētu pasauli un tās nereālo dabu – cilvēkēdājiem augiem, milzu piraijām un aizvēsturiskajiem dinozauriem, trijotne nonāk briesmu priekšā, kad beidzot ir jāmeklē atpakaļceļš uz Zemes virsmu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja