Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Video: Klūnija "Mīlestība bez noteikumiem"

25.aprīlī Rīgā startē Džordža Klūnija režisētā filma ar sevi pašu galvenajā lomā “Mīlestība bez noteikumiem”/“Leatherheads”.Kurš gan nemīl Džordžu Klūniju, Holivudas parādību, kura tik pievilcīgajā personā apvienojies teju neiespējamais — miesas daile, prāta spējas, sociālā atbildība, politiskā asredzība, turklāt vēl dāsni radošie talanti? Par Klūnija — aktiera ieguldījumu XX—XXI gs.

mijas Holivudas filmās ir lieki runāt. Sācis kā seriālu aktieris, viņš vēlu ticis pamanīts, bet savu vietu nežēlīgas konkurences blīvajā "sapņu industrijā" iekaroja ātri. Turklāt ne bez ļoti jēdzīgu režisoru vistiešākās palīdzības — savējos jūt (Klūnijs filmējies pie Stīvena Soderberga u.c. amerikāņu kino autoriem). Pienākusi kārta Klūnija trešajam režijas darbam, kas veidota kā romantiskā komēdija un kuras darbība norisinās sensenajā 1925.gadā amerikāņu futbola vidē. Pats Klūnijs filmā spēlē galveno lomu — futbola zvaigzni Džimiju Koneliju, un tā būs pirmā filma, kurā aktieris uzdrīkstējies vienlaikus būt gan režisora ādā, gan arī galvenajā lomā. Kā zināms, tas nav viegli, turklāt ļoti reti šādi profesionālu aktieru eksperimenti ar režiju noved pie laba gala — labas filmas. Taču Klūnijs, kā zināms, ir izņēmums no Holivudas pekstiņu personībām, kuru vidū tukšu pūšļu kā biezs. Būdams viens no šābrīža talantīgākajiem četrdesmitgadīgo paaudzes aktieriem un arī vērā ņemams režisors, Klūnijs jaunajā filmā sev palīgos ņēmis aktrisi Renē Zelvēgeri.Atgādināsim, ka Džordža Klūnija debija režijā sirreālais spiegu un TV industrijas vēstures gabals — producenta un spiega Čaka Berija "biogrāfija" "Confessions of a Dangerous Mind"/ "Bīstamā prāta grēksūdzes" (2002) bija pārsteidzošs darbs, gluži tikpat, cik viņa nākamais režijas darbs "Good Night, and Good Luck"/ "Labu nakti un visu labu" (2005) — smalks un politiski jutīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja