Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Bruģa izmisums

Kas notiek? Cilvēkiem ir beidzot līdz brošai un pat vēl augstāk – lūk, kas notiek!Ko darīt?! Tas jau ir grūtāks jautājums. Atlaist Saeimu? Valdību? Un ko vietā? - prasa vairākums. Atzīsim - cilvēku-profesionāļu piedāvājums opozīciju partijām katrai atsevišķi ir nepietiekams. It sevišķi tādēļ, ka profesionāļi ļoti reti nāk politikā, jo tas var kaitēt viņu darbam, biznesam, labajai slavai vai kam citam, un, kas nav mazsvarīgi, praksē it kā esam pārliecinājušies, ka agri vai vēlu visi kļūst līdzīgi.

Bet es teikšu: nē, tas ir fatālisms! Protams, cilvēka dabā ir kļūdīties un darīt nepareizas lietas, lai kāds viņš pats būtu - zaļš, zils, sarkans vai oranžs. Šoreiz runa ir par sistēmas maiņu. Jāpanāk, lai tiek izveidota sistēma, kas neļauj kļūdīties, kas nomaina tos, kas izvēlas iet nepareizu ceļu. Ja pareiza būs pati sistēma, partijas pie varas varēs mainīties uz nebēdu, bet tādās problēmās, kādas pastāv šobrīd, mēs nekad nenokļūsim.Lai šīs izmaiņas tiktu veiktas, nekas cits kā opozīcijas konsolidēšanās neatliek, lai nākamajās vēlēšanās jūnijā uzvarētu un ar savu piemēru parādītu, ka var labāk! Citādi runas ir liekas, ja pēc tām neseko darbi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lapas krīt

Uz eksperimentālās mūzikas festivāla Skaņu mežs koncertiem klausītājs droši var doties arī kā balta lapa jeb nesagatavojies, uzticoties programmu veidotāju izvēlei un ļaujoties skaņu mākslas piedzīv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja